sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Uuden alku?

Pellavasydän-putiikki on ollut olemassa jo vuodesta 2008 ja jotain blogi-yritystä olen aloittanut jossakin vaiheessa aiemminkin, mutta nyt sitten varsinaisesti ja pelkästään tästä aiheesta.

Liike sijaitsi ensin vuoden verran Mäyhälänkadulla idyllisessä puutalossa, joka oli sisustettu talonpoikaishuonekaluin. Myynnissä oli vain kahden silloisen yhdessäyrittäjän töitä. Sijainti oli kuitenkin liian syrjäinen ja seurasi muutto keskemmälle kaupunkiin.

Rantakadulla vapautui liiketilan puolikas, johon muutin toisen kaveriksi, mutta jo parin kuukauden päästä siirryin seinän taakse omaan liiketilaan. Valikoima laajeni huomattavasti, kun mukaan tuli muidenkin käsityöläisten tuotteita.

Nyt en enää koskaan muuta, niin oli rankkaa! Nykyiset tilat Uudenkaupungin pääkadun varrella ovat valoisat ja avarat. Kaikkein parasta on isot näyteikkunat, joita oikein mielelläni somistelenkin ohi kävelijöiden iloksi. Olenkin saanut hyvää palautetta mielenkiintoisista ikkunoista. Viime jouluna sain kunniamaininnan "jouluakkunakilpailussa" ja samoin tänä vuonna. Mieltäni lämmitti perusteluissa ollut maininta että Pellavasydämen ikkunat olivat nuorten raadin mieleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti