torstai 21. huhtikuuta 2011

Arvonta Facebookissa

Latanpa tännekin kuvan sisustuskorista, joka arvotaan Pellavasydämen facebook-tykkääjien kesken. Yksi taitaa juuri nyt puuttua 80:sta. Pakettiin kuuluu turkoosi kori afrikkalaistyylisellä vuorilla ja samansävyinen pellavasydän. Sensijaan risukranssi ei kuulu mukaan, mutta laitoin sen ideaksi, miten sydämen voi ripustaa.

ONNISTUU SE

Ensimmäisen kerran leikkauksen jälkeen menin ompelukoneen ääreen ja onnistuihan se! Tottakai vähän hankalaa, mutta sitähän se nyt on....
Niinkuin olen kertonut, tämä oli jo viides lonkkaproteesin laitto. Neljällä edellisellä kerralla on ollut paljon enemmän rajoitteita; ei saa istua tavallisella tuolilla, ei saa vääntää eikä kääntää, ei saa taivuttaa 90 asteeseen jne. Nyt ei tällaisia ole, ainoastaan se, ettei saa yhtään astua päälle.

Tänä aamuna ihmettelin, miksi tuntuu pistävää kipua. Selvisi se - en ollut ottanut särkylääkkeitä.  Siitäpä sitten ajattelemaan, että kuinka paljon siis sattuisi, jos ei niitä söisi ja toisaalta, aiheuttaako vahinkoa, kun ei tunne kipua. Kipuhan on kuitenkin tarkoitettu myös varoitukseksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti