torstai 9. kesäkuuta 2011

Aina ei voi voittaa - ei ees joka kerta!

Ei se menny niin. Ei antanut lääkäri lupaa jättää keppejä, vaan reilu kuukausi menee vielä samalla lailla - varaamatta yhtään leikatulle jalalle. Kuvissa näkyi vain pientä proteesin siirtymää (hui kauheeta!) mutta se ei kuulemma lääkärin mielestä ole huolestuttavaa. Otetaan varman päälle, sanoi lääkäri ja jatkoi:" Jos se nyt sieltä lähtee irtoamaan, niin sitten ei ole hauskaa kellään, ei sulla eikä mulla..." No, otetaan siis varman päälle.

Se on asenteesta kiinni. Päätin sen tänä aamuna. Yhtä hyvin voisin odottaa koko kuukauden ja elää "sitku"- elämää, mutta päätin toisin. Alan nauttia elämästä - näillä eväillä. Menin tänään töihin ja päätin, ettei se ole vaikeaa. No, ihan aluksi piti kyllä pyytää apua, sillä en saa millään konstilla siirrettyä ständiä kadulle. Ystävällinen naapuri kävi tekemässä sen. Sitten vaan liikuin hitaasti ja harkiten. Kaikki vie vähän enemmän aikaa. Kotiin lähtiessäni ja autoon mennessäni totesin, että koko päivänä ei kovaa kipua ollut, joten sekin auttoi jaksamaan. Turvonneen jalan nostin sitten ylöspäin, mutta eipä ole vielä laskenut, ehkä yön aikana? Huomenna tyttäreni menee pitämään putiikkia pystyssä ja minä saan olla kotona - töissä.

Lähetin viestin kaikille tilauksia tehneille (oli sovittu, että otetaan yhteyttä, kun olen kunnossa) ja varmistin tilaukset. Nyt alan niitä sitten tehdä urakalla. Pellavamekkoa ja -tunikaa eri värisinä.

Tässä kuva ikkunapöydältä, jossa on tällä hetkellä lasten juttuja. Mummo tilasi tänään 2-vuotiaalle lapselle tuollaisen etualalla näkyvän laukun, mutta vaan vaaleanpunaisena. Lupasin sen huomiseksi. Sitten illalla kympinuutisten aikaan vasta sen muistin, mutta eipä tuossa kauan nokka tuhissut.

Laitan toisenkin epäselvän yleiskuvan, josta näkee ainakin sen, miten paljon tavaraa on pienessä tilassa.

1 kommentti:

  1. Tulin kurkistamaan blogiisi Susannan työhuoneen kommenttisi kautta. Mielenkiintoiseltahan näyttää!:)

    Tervetuloa vastavierailulle, jos realistisista blogikirjoituksista tykkäät:D

    VastaaPoista