sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Superihana löytö!

Matonkuteesta virkattaessa tarvitaan iso virkkuukoukku. Jotta koreista saa oikein oikein oikein tiukan (siis lähes kuin peltiä) otteen tulee olla tiukka ja koukun vahva. Minulla ei kestä muovikoukut ollenkaan. Niillä saa vain sellaista lötköä jälkeä.

Tämä kuva tuli mainokseen, jossa maininta myös lippahuiveista, siksi muijalla on huivi päässä!
Suomesta ei saa kuin pieniä metallisia koukkuja, mutta nyt tein löydön! Olen ikionnellinen, että voin tarjota asiakkailleni kunnollisia, kestäviä virkkuukoukkuja ja hauskan värisiäkin vielä. Isoin koko on 10 ja se on minulla riittänyt kaikkiin koreihin. Sen isompaa en ole kaivannutkaan. Ehkä maton tekemisessä on vielä isompi hyvä olla olemassa, mutta niihin en olekaan innostunut.

6 kommenttia:

 1. Hei, katkeamisongelmaa muovikoukuilla mullakin on ollut. Liian tiukka käsiala tms. En kuitenkaan löytänyt sivuiltasi tietoja metallikoukkujen hinnoista. Mikäli tolkuissaan ovat; olisin muutaman sellaisen tilaamassa. Ainakin sitä suurinta? kokoa 10? ja vaikkapa kokoa 9 ja 8. Ihan noin niikuin varauksena, kun en tiedä varastosi kokoa.

  terveisin Merja

  VastaaPoista
 2. Isoin koukku postikuluineen on 10 euroa. Tuon koko paketin hinta on 20 euroa postikuluineen. Voit laittaa tietosi sähköpostiini mervi.lamminen@uusikaupunki.fi.

  VastaaPoista
 3. Lippahuivisi ovat mainioita! Varsinkin edellisen postauksen vihreä yksilö on ihana.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Lippahuivit ovat olleet suosiossa ja olen saanut paljon uusia asiakkaita. Mukava löytää tuote, josta pidetään.

  VastaaPoista
 5. Virkkuukoukut 8, 9 ja 10 tuli perille. Hyvältä näyttää, jos noi saa poikki tai mutkalle, ni kannattaa siirtyä ratakiskonpätkiin, kiitos.
  Merja

  VastaaPoista
 6. Oi kun niitä olisi vielä? Tuhosin itse tässä juuri 3 kappaletta muovisia koukkuja tällä viikolla. Yksi irtipoikki ja 2 muuta vääntyi koukun kohdalta. Sekundaa. Pöh. :) (Nuo vääntyneet oli Prymin koukkuja)

  VastaaPoista