lauantai 14. huhtikuuta 2012

Onks nää hianoi?

Tilkkuvarastoistani erottelin joitain retrokankaita - vai onks noi retroa? Mitä on retro?

En ole ihan varma, että onko nämä hienoja. Alunperin olen ajatellut tekeväni niistä pussukoita - tai no - eipä niistä oikeastaan juuri muuta saakaan, kun palat on aika pieniä.
Kaipaisin rehellisiä mielipiteitä, onko nämä hienoja? Nyt on ainakin kommentointi helppoa, kun kaikki kommervenkit on poistettu.
Mervi

9 kommenttia:

 1. Mun miälestäni noi kaikki on tosi tosi hianoi! Noistahan syntyy aivan ihania pussukoita♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, ehkä sitten joku Pellavasydämen asiakkaistakin tykkää.

   Poista
 2. Kankaat ovat ihanan näköisiä. Minä ompelisin niistä niitä pussukoita tilkkutäkki-tyylillä. Yhdistäisin mukaan myös yksiväristä kangasta, jotta pinnasta ei tule niin levoton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tässä ainakin näyttää levottomalta, kun ovat liian lähekkäin. Jos aikoo myyntiin tehdä, niin sitten on hiukka ongelma tuo tilkkutäkkitekniikka. Ainakin multa siihen menee kohtuuttomasti aikaa ja taas tullaan hinnoitteluun...pikkupussukasta ei kukaan kovin paljoa maksa?

   Poista
 3. Nuo keltakuvioiset ainakin on minusta sitä retroa.
  Retroa on ne kuviot, joita oli silloin aikoinaan niissä meidän äitien puuvillaisissa kotimekoissa :)Varmaan sinunkin äidilläsi oli semmoisia kirjavia mekkoja :)Minä ainakin olen sen ikäinen, etten tykkää retrokuvioista. Sain niistä ihan tarpeekseni silloin nuorena. Nuoremmat taas ovat ihan hulluna niihin ja saapihan he ollakkin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, tykkääminenkin on vähän sellainen muuttuva suure. Näistä kankaista (ja usein retrosta) en tykkää, mutta kun tiedän, että nuoret asiakkaani tykkäävät, niin melkein luulen että itsekin muka tykkään...

   Poista
 4. Noista kankaista tulis just ihania pussukoita! :)

  VastaaPoista
 5. On ihania! Varmasti tulee mainioita pussukoita, varsinkin noi siniruusuiset on mahtavia. Jotain tällaisia metsästän itsekin, hamstraan nurkat täyteen...

  VastaaPoista