perjantai 13. huhtikuuta 2012

Pussukkaa pukkaa...

Eilen illalla olin jo yöpuvussa ja nukkumaan menossa kun yht'äkkiä aloin miettiä, minkälaisen pussukan tekisin SEURAAVAKSI. Järkevintä olisi ehkä ollut ensin kehitellä edellistä mallia, mutta sepä onkin heikko kohtani - tuotekehittelyyn ei tahdo riittää intoa.

Materiaalit piti löytyä siltä etäisyydeltä, mihin pyörätuolissa istuen yltän, joten tilkkukopasta oikean käden kohdalta otin aurinkoisen päällyskankaan ja väreiltään siihen sopivan keltaisen fleece (!) kankaan. Vetoketju löytyi selän takaa ja napit olin ottanut esille jo edellistä pussukkaa varten. Fleecekankaan soiron leveys määritteli pussukan koon, soiro oli vain 16 cm leveää. Ensin ajattelin virkata koristeeksi kukkasen, lanka olisi ollut saatavilla, mutta virkkuukoukku olisi pitänyt lähteä hakemaan, joten päädyin kehittelemään sen  vuorin fleecekankaasta. Laiskuus laittaa luovuuden liikkeelle!

Pussukka olisi ehdottomasti vaatinut silittämistä, mutta silitysrauta nyt ei vaan ollut käden ulottuvilla. Kuvatkin on yöllä otettuja ja silmät oli jo ristissä, joten pientä epäselvyyttä havaittavissa.

Pussukka on tavallaan pehmustettu fleecevuorella joten siinä voi säilyttää vaikkapa kameraa, silmälaseja jne.. Noooh, kyllä tämäkin vähän kehittelyä vaatii - saa nähdä. Jonkinlainen "kantokahva" tai hihna voisi olla käytännöllinen. Nämä pussukat on vain omaan käyttöön ja kelpaavat siihen sinällään, mutta jos myyntiin meinaisi, niin toki sitten pitäisi vähän enemmän miettiä.

2 kommenttia: