tiistai 29. toukokuuta 2012

Löytyi uusi tuote

Joku aika sitten kyselin täällä blogissani uusien tuotteiden (vai tuotteitten) perään. Muutamia vastauksia sain, osa on vielä muhimassa...

Kirsi Koistinen ehdotti tekemiään hiuspinnejä. Kirjeenvaihtomme jälkeen posti toi höyhenen kevyen paketin: suloisia huopakukkia, -perhosia, -leppiksiä jne.


Katsokaapa, miten taidokkaasti Kirsi on paketoinut pinnit!
Luulin,  että nämä pussit on jossain koneellisesti painettu ja valmistettu, mutta ovatkin ihan "itsetehtyjä". Laadukasta! Olen kateellinen, koska itse en malta, ehdi, viitsi... Vaikka näenkin, kuinka paljon pakkaus vaikuttaa tuotteen ulkonäköön.


Tämä on kiva tuote, sillä lapsille minulla ei ole ollutkaan kovin paljon valikoimaa. Edullinen, jonka  voi ostaa enempää miettimättä. Jokainen pikkutyttö tahtoo tuollaisen, eikö vain?

Muita Kirsi Koistisen tuotteita voit käydä kurkkaamassa hänen blogissaan:

http://kirsikanunelmat.vuodatus.net/

Edelleen otan vastaan ehdotuksia. Kesällä täällä kävisi kaupaksi merelliset, sinivalkoiset tuotteet. Sitten on kysytty shaaleja. Tekeekö kukaan myyntiin, myyntilille?

Huomenna on kiva homma edessä, laitamme sisareni kanssa näyteikkunat uusiksi.  Harmi, ettei ikkunasta saa kunnollista kuvaa.... Mervi

5 kommenttia:

 1. Onpas suloisia :) ja ihanasti tosiaan pakattu. Se on jännä, miten tuollaisilla pikkujutuilla saa tosi kivan ilmeen aikaan.

  VastaaPoista
 2. Laitoin sulle kolme viikkoa sitten meiliä mutta sä olet varmaan jo unohtanut koko asian kun et ole vastannut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei en ole unohtanut, on vaan vaikea sanoa viisasta. Vaikeita asioita siirtää ja siirtää - enkä yleensäkään tee asioita ennen "viime tippaa". Joskus joku asiakas sanoo tilausta tehdessään, ettei sillä ole kiire. Sanon heti, ettei minulle kannata niin sanoa, sitten se viipyy ja viipyy ja viiii.....
   ps. laitoin sähköpostia.

   Poista
 3. Mukavan näköisiä ja kauniisti tosiaan pakattu!

  VastaaPoista