perjantai 1. kesäkuuta 2012

Tuleeks tästä mittään?


Siltä varalta, että joku jäi odottelemaan, miten töihin paluu sujuu, niin kerron.

Eilinen kahvitarjoilu sujui mukavasti. Hitaan alun jälkeen vieraita soljui sopivasti, tarjottavat saivat kehuja ja kauppojakin tehtiin. Itse sain etupäässä istuskella, joten en ollut kovin kipeäkään.

Mutta tänään olikin sitten toisin. Aamu oli kiva, nautin ajatuksesta että saan taas järjestellä omaa pikku putiikkiani ja seurustella asiakkaitteni kanssa. En ottanut isoa urakkaa, vain hiukan näyteikkunan täydennystä ja normaalit rutiinit. Iltapäivällä olin (särkylääketäydennyksestä huolimatta) hirrrween kipee. "Onneksi" oli sadeilma, joten sain istuskella melko rauhassa, sillä en kyennyt ylös nousemaankaan saati askeleita ottamaan. Isäni sattui sopivasti paikalle sulkemisaikaan - hän toi "houkutustuotteet" ja ständin sisälle. Ilta on sujunut vaaka-asennossa.

Sain mukavia uutisia pääkaupunkiseudulta: virkattuja sisustuskorejani kaivataan lisää. Muistatte ehkä, että edellinenkin ison iso tilaus on vielä keskeneräisenä...Nyt rytmitän päiväni putiikissa niin, että istun mukavasti ja virkkaan. Vain pieniä pyrähdyksiä teen seisten tai kuljeskellen. Asiakkaat on toki palveltava, toivottavasti onnistuu irvistelemättä. Huomenna lauantaina on lyhyt päivä, vain 4 tuntia, sitten sunnuntai ja maanantai vapaata.

Tässä kuvaa aikaisemmasta ikkunan somistuksesta, jonka aiheena oli käsityötarvikkeet.  Sopivalla ilmalla otan kuvat nykyisestä uudistetusta ikkunasta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti