torstai 5. heinäkuuta 2012

Viimeistelyä

Tänään alkoi tuntua väsymystä.
Pirkko-myyjäni oli koko päivän paikalla, joten pääsin itse hiukan livahtamaan välillä kotiin. Uudessa liikepaikassa on niin paljon vilkkaampaa, että vaatii oikein totuttelua! Tuntuu, että pää on kuin Haminan kaupunki. Vaikka en tuntenutkaan uni-väsymystä, niin hetikohta olin kyllä unessa, kun pitkäkseni laitoin.

Illalla kävimme mieheni kanssa tekemässä viimeistelyjä, huomenna kun on avajaiskahvitukset. Tällä seinällä oli ollut riippumassa jotain ihme mainoksia ja siinä näkyi ikäviä ruuvin jälkiä. Keksimme laittaa siihen "paneelin".
Tästä hommasta kyllä jo näytinkin kuvan. Tänään tuohon paneeliin kiinnitettiin (siis hän kiinnitti, jopa määräsi asettelunkin) tällaisia:

Minusta on aivan ihanaa, että saan seinällekin jotain. Aikaisemmissa putiikeissa ei ole ollut juuri ollenkaan seinätilaa. Täällä olisi kyllä enemmänkin, mutta mieheni ei "suostu" kiviseinille tämän enempää kiinnittelemään... Mielestäni tuo on ihan kiva seinämä.

Huomenna siis kahvittelemme. Niin, kerroinkos muuten ollenkaan sitä, että eilen kävi paikallislehden toimittajakin paikalla! Lauantaisessa lehdessä taitaa siis olla juttua. Tänään oli pikku mainos - siis maksettu sellainen.

6 kommenttia:

 1. Onnea hirveän paljon ! uudelle liiketilalle :D
  Näyttää jo tosi hyvälle.

  VastaaPoista
 2. Ei mikään ihme, että väsyttää tuollaisen urakan jälkeen. Minustakin seinä näyttää kivalta.

  Minä olen menossa huomenna markkinoille ja toivottavasti edes vähän saisi kauppaa tehtyä.
  Mukavia päiviä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Lämpimät onnittelut täältäkin uudelle liiketilalle ja oikein mukavia avajaiskahvitteluja! Tykkään myös tuosta keksimästänne paneeliseinästä ja laittamanne naulakot ja taulut saavat siitä hyvän taustan.

  VastaaPoista
 4. Rutkasti narinaa ovensaranoille =D

  VastaaPoista
 5. Mukavia myyntipäiviä uudessa liiketilassa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista ja onnitteluista!

  VastaaPoista