sunnuntai 5. elokuuta 2012

Banderolli

On siitä jo aikaa, kun posti toi Pellavasydän-banderollin. Tilasin sen Vistaprintistä. Pari viikkoa kesti odottaminen.

Kiinnitys ei onnistunut ollenkaan siten, kun valmistaja on sen tarkoittanut. Nurkissa on kiinnikkeet, joista pitäisi narulla saada kiinnitettyä. Seinässä vaan ei ollut valmiina paikkaa, johon nuo olisi saanut kiinni, joten piti keksiä toisenlainen systeemi.

Isäni joutui taas hommiin. Tässä tuo vajaa kolme metrinen teelmys on putiikin lattialla. Ensin yritettiin selvitä pelkillä naruilla, sitten kiinnitettiin alareunaan rima, joka sattui olemaan liian lyhyt. Ei näyttänyt oikein hyvältä.

Seuraavaksi isäni kävi ostamassa juuri sopivan mittaiset rimat sekä ylä- että alareunaan ja loppujen lopuksi saatiin tuo vinyylinen plakaatti oikein siististi killumaan. Lopputuloksesta ei ole kuvaa. Viimeisessäkin versiossa kiinnitys on narujen varassa. Jotta seinään ei tarvinnut kiinnittää mitään, narut menevät ikkunan välistä ja ovat kiinni ikkunan salvoissa.

En ole tähän täysin tyytyväinen. Ei tuollaisen seinän suuntaisen "kyltin" näkyvyys ole paras mahdollinen. Ohikulkija ei kiinnitä siihen mitään huomiota. Parempi olisi seinästä ulkoneva. Mutta sitä suunnitellessa tämä saa välttää.

Huomenaamuna on aikainen herätys, sillä minulle tulee kaveri, joka aloittaa työpäivän klo 7. Alamme siivota/järjestellä työhuonetta. Minä istun ja komentelen ja toinen tekee...kun en edelleenkään kykene tavaroita kantamaan. Luulen, että stressinikin helpottaa, kun saan paikat järjestykseen.

Oikein mukavaa alkavaa työviikkoa kaikille meille! toivottaa Mervi.....Niin ja hei - kommentoikaa nyt tätä banderolliani! Mitä tykkäätte? Mietin usein, että mitähän te lukijani tuumaatte. Jos päivän aikana pari sataa lukijaa käy sivullani ja vain muutama (kiitos teille!) kommentoi, niin väkisin tulee mieleen, että onko juttuni  mitäänsanomattomia vai miksi tämä jää yksinpuheluksi?


21 kommenttia:

 1. Hyvin on näkyvä tuo banderollisi. Toivottavasti ei joudu ilkivallan kohteeksi kun on sen verran matalalla.
  Mukavaa työviikon alkua sinulle ja apulaisellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä itsekin pelkäsin, että joku repii tai viiltelee kylttini palasiksi, kun siihen ylettyy oikein hyvin. Ainakin vielä on saanut olla rauhassa!

   Poista
 2. Minusta tämä banderolli on kyllä hieno. Uskoisin, että vaikka kuinka on seinänmyötäinen, tällaiseen kiinnittää huomiota, varsinkin, jos on aihe kiinnostaa. Ja tää on nyt juurikin sellainen pellavasydämen näköinen - kaupassahan en ole käynyt, mutta ainakin nimen näköinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, tuo päällimmäinen teksti olisi ehkä saanut olla tummemmalla...?

   Poista
 3. Mielenkiinnolla olen seurannut uusien tilojen laittoa.

  Kommentointi on vain monesti hankalaa, kun edelliset ovat jo sen olennaisen sanoneet. Silloin tulee ainakin minulle fiilis, että toistelee toisten sanomia asioita ja silloin jää kommentti helposti kirjoittamatta. Tiedän kyllä, ettei positiivisesta palauteesta saa ikinä yliannostusta. Täytynee siis kai vain ottaa itseä niskasta kiinni ja kirjoittaa se oma kommentti- vaikka toiston uhalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se kylläkin on. Olen itsekin huomannut, että jos toiset ovat jo sanoneet sen, mitä itsekin ajattelin, niin jää kommentoimatta kokonaan.

   Poista
 4. Näyttää tosi upealta ja on nimensä näköinen!

  VastaaPoista
 5. Banderollisi näyttää hyvältä, sopii kivasti talon seinän väriin :)
  Kivoja juttuja kirjoittelet, ja on ollut mielenkiintoista seurata uuden putiikin vaiheita. Kommentointi on jäänyt, kun tuntuu, ettei minulla ole asiaan mitään lisättävää ;)

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää ja sopii tyyliltään paikkaansa!

  VastaaPoista
 7. Hyvännäköinen banderolli, oikein hyvin sopii yrityksellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tavoitteeni, että mainonta olisi yhteneväistä putiikin "sisällön" kanssa.

   Poista
 8. Uskon että tuo näkyy kuitenkin vaikka seinällä onkin.. toivottavasti saa olla rauhassa. Kyllä sopii sinun valikoimaasi hienosti.. Jospa järjestys alkaa löytyä niin mielikin rauhoittuu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt jo huomaan, että on ajatuskin järjestäytynyt vähän paremmin...vielä on paaaaljon tehtävää.

   Poista
 9. Hyvältä näyttää banderolli! Klikkasin itseni samalla lukijaksesi kun muutenkin tulee täällä käytyä aina aika ajoin katselemassa mitä sinulle kuuluu.Kommentointi taitaakin olla monelle hankalaa,kuten omassa blogissani on oikeasti vain muutama jotka silloin tällöin ilahduttavat kommenteillaan,välillä tuntuu että olisi mukavempaa kun saisi enemmän kommentteja,mutta toisaalta,omaksi ilokseni niitä juttuja tulee kirjoitettua.Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, tervetuloa! Toiset eivät kaipaa kannustusta ja tunnustusta, mutta itse kyllä kuulun siihen joukkoon, joka katsoo toisia ihmisiä vähän niinkuin peiliä. Positiivisista kommenteista saa energiaa ja intoa, negatiivisista helposti pahoittaa mielensä, mutta monesti niissä on totuuden siementä, jonka huomaa jälkeenpäin ja ehkäpä osaa ottaa onkeensa? Hyvällä sydämellä annettu palaute vie joka tapauksessa eteenpäin.

   Poista
 10. Kommenttien lypsäminen tuotti tulosta, kiitos jokaiselle "uhrautujalle"! Voinko tästä vetää johtopäätöksen, että kaikki pitivät banderollistani, kun yhtään moitetta ei tullut?

  VastaaPoista