perjantai 18. tammikuuta 2013

Enkelin myöhemmät vaiheet

Näytin jo kuvia huovutetun enkelin alkuvaiheista (klik) ja (klik).

Nyt hän on valmis. En ole ihan varma, tykkäänkö vai en...mitä mieltä sinä olet? Tämä ei ole minun oma mallini, olen ostanut Tampereen Käsityömessuilta valmiin tarvikepaketin. Juuri nyt en muista, minkä firman se oli, mutta kerron sen myöhemmin ohjeiden kera. Täytyy vaan vielä tarkistaa, saanko jakaa ohjetta, joka on toisen tekemä. Missään tapauksessa en saa tätä enkeliä myydä, mutta tässä kuvat teidän iloksenne:

Niin ja kiitos taas kommenteistanne, vaikka joku siellä vähän kirpaisikin... Pellavasydämen Mervi

6 kommenttia:

 1. Hei, ihan makuasia pitääkö tästä enkelistä vai ei. Itse pidän enemmän tuosta virkatusta enkelistä.

  VastaaPoista
 2. Taitaa olla niin, ettet ohjetta voi jakaa. Ohje on maksullinen ja saatavissa: Lumienkeli, E-P:n käsi- ja taideteollisuus ry/ Alavuden Taitokeskus Oura tai muista käsi- ja taideteollisuus ry:n toimipisteistä. Kannattaa kysyä, jos laittaa toisen ohjeen jakoon, niin ei tule ongelmia. Linkittää voi toki toisen ohjeeseen.

  Minun tekemäni enkeli löytyy http://www.kardemummantalo.blogspot.fi/2011/12/lumienkeli-joulun-tuoja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin sen arvelen olevan... Kysyä kannattaa. Tällä viikolla tilasin tuotteita Kauhavan Kangasaitasta ja kysyin samalla, saako heidän Juhannusruusu-matto-ohjetta jakaa. Sain vastauksen, että sitä vartenhan se on! Jatkoin kysymällä, että miten he suhtautuvat siihen, että ko. mallilla tehtyjä mattoja myydään. Yllätyin, kuin sain vastaukseksi, että saa myydä, jos on tehty heidän tarvikkeistaan! Yhdessä totesimme, että sitähän on ihan mahdotonta tarkistaa.

   Poista
 3. Ihanat enkelikuvat :) Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkelit on jotenkin sellaisia mieltä lämmittäviä, herkkiä ja liikuttavia. Silmät ovat sielun peili- sanotaan - ja epäonnistuneet silmät voivat pilata työn. Ehkä siksi tässä mallissa ei silmiä olekaan?

   Poista