keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Antakaa - please - uutta ajattelemista!

Kirjoitan tämän heti tuon epätoivoisen vuodatuksen perään. Ei kai kukaan viitsi tuollaisia valituksia (kovin usein ainakaan) lukea. Siispä pyydän teiltä PAREMPIA EHDOTUKSIA.

Olen aina luullut, ettei minulta kirjoittamisen aiheet lopu. Nämä blogikirjoitukseni lähtevät usein kuvista liikkeelle. Olen ottanut kameraan kuvia ja kirjoitan niistä. Nyt on kamera tyhjä, eikä päässänikään piileskele mitään kivoja kirjoittamisen aiheita. Jaa niin, mutta voihan sitä pitää taukoa, ei kai blogia kannata päivittää, jos ei ole mitään päivitettävää...?


Jos olet lukiessasi tätä blogiani jäänyt miettimään jotain yrityksen pitämiseen liittyvää asiaa, kerropa se. Tai jos olen selittänyt jonkun asian epäselvästi, tai kaipaat jostain lisätietoa. Tai muuten vaan joku asia kiinnostaa. Kerro! Mervi pyytää.

8 kommenttia:

 1. Mistä sie sait idean tuon ihanan putiikin perustamiseen?

  VastaaPoista
 2. Kirjoitukset ja ajatukset tarvitsevat joskus pienen tauon, pari päivää eteenpäin niin jo mahtaa olla vaikka mitä mielessä.
  Nyt ajatuksesi pyörivät sairautesi kimpussa ja jospa kaikki pian selviää .
  Kerroppa tosiaankin mikä saa sinut ahertamaan tuolla kivassa putiikissasi..

  VastaaPoista
 3. Minua kiinnostaisi tietää käsityöharrastuksesi "historiasta": teitkö jo lapsena käsitöitä? Oletko käynyt joitain kouluja tai kursseja tms. vai oletko itseoppinut? Mikä on mieluisin käsityölaji? Ja muuta tämmöistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teenpä todellakin tästä postauksen. Aloitin jo, mutta en löytänyt vanhoja valokuvia, jotka olisin halunnut juttuuni lisätä.

   Poista
 4. Mielestäni se on ihan ookoo, että kirjoittelet myös vähemmän iloisista asioista. Elämäänhän sekin kuuluu. Ja tavallaan me, jotka blogiasi seuraamme, olemme ystäviäsi, joille voit kertoa tuntemuksiasi, kaikenlaisia. On todella mukavaa lukea tekstejäsi.

  Päivitystäsi odotellen...

  VastaaPoista