keskiviikko 20. helmikuuta 2013

...Ja tällainen mainos siitä tuli...

Edellisessä postauksessa näytin mainoksen tekemiseen "tarvittavat" materiaalit.

Tässä tulee lopputulos. Tai oikeasti tämä on vedos, jonka ilmoituksenvalmistaja lähetti sähköpostiini. Ja vielä siitä otettu skannattu kuva, joten laatu ei ole sama kuin valmiissa mainoksessa. Kuva tulee sijoittumaan takasivun oikeaan yläkulmaan. Muuten, kuinka moni teistä aloittaa lehden luvun takasivusta?

Tässä näette, miten kehnoistakin aineksista mainoksia tehdään ja millaisia niistä saadaan aikaiseksi. Tietysti tästä voidaan olla montaa mieltä, onko hyvä vai huono. En tehnyt tähän mitään muutoksia, koska en tiedä, mitä olisin muuttanut. Toki, JOS OSAISIN itse tehdä, olisin varmasti tehnyt toisenlaisen, mutta olisiko se ollut parempi vai huonompi, kuka tietää....

Ainakin tämä on erilainen, kuin on koskaan ennen ollut ja sen verran erikoinen, että uskoisin lukijan pysähtyvän katsomaan, mitä siinä oikeastaan on. Toivottavasti.

Saimme tänään "kangasosaston" valmiiksi. Kankaat siirrettiin siis keskelle tupaa, eli heti ovesta sisään tullessa näkyvät nyt kankaat. Ehkä eivät siinä tule jatkossa pysyvästi olemaan, mutta ainakin nyt tämän kampanjan ajan.

11 kommenttia:

 1. Minusta tuo on hyvä! Kaunis ja riittävän selkeä.

  VastaaPoista
 2. Munkin mielestä tuo näyttää hyvältä :) Siitä selviää juuri oleelliset asiat ja mun mielestä ilmoitus näyttää kutsuvalta. Siltä, että oikeasti tekis mieli tulla piipahtamaan :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kivan näköinen mainos! Ihana tuo viiri.

  VastaaPoista
 4. Olen samaa mieltä: selkeä, helppolukuinen ja kuitenkin kaunis mainos, joka varmaan sopii kauppasi imagoon.

  VastaaPoista
 5. Minä aloitan lehden luvun takakannesta! Tai lähinnä Turun sanoman, tai muun isomman sanomalehden, paikallislehdet aloitan siitä miten päin sen eteeni heitän :)

  Mainos on hyvä, ehkä kangastarjouksen olisi voinut selkeämmin rajata muista tarjouksista, mutta hyvin asia selkiää tuostakin. Ja mitä mainoksen sijaintiin tulee, luulen että paikallislehdet luetaan tarkemmin kuin isot sanomalehdet, ja mainoksetkin erottuvat paremmin, kun niitä ei ole niin paljon.

  VastaaPoista
 6. Tosi selkeä ja iloinen mainos. Itse aloitan sanomalehdet aina takaapäin. Vilkkaita myyntipäiviä sinulle.

  VastaaPoista
 7. Hyvä tuli mainoksesta. Ja lehtihän "tietysti" aloitetaan lukemaan takakannesta! ;)

  VastaaPoista
 8. Tuohan on todella hieno ja hyvä mainos, minusta esteettinenkin. Kiitos paketista, tuli perille ja käyttöä löytyy.

  VastaaPoista
 9. Voi miten ihanan blogin bongasinkaan ensi kertaa! Olin etsimässä aloittavana käsityöyrittäjänä tietoa tuotteen hinnoittelusta ja hakusana ohjasi minut Pellavasydämeen! Jäin aivan koukkuun ja tässä on nyt lipsahtanut useampikin tunti lueskellessa. Oih...tätä lisää, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisesta kommentista jo posket punastuu, kiitos!

   Poista
 10. Kiitos kaikille kommenteistanne! Aika yksimielisesti olette tykänneet mainoksesta, hieno homma!

  VastaaPoista