sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Ihan turhaan taas hermostuin

Luin perjantaina jostain paikallislehdestä otsikon, että "vpk vuokraa vanhaa palokunnan taloa". Asiasta ei kerrottu sen enempää. Minä tietysti hermostumaan, että mitä se minun kannaltani vaikuttaa. Siis kun Pellavasydän on nimenomaan vanhassa palokunnan talossa. En nyt ihan sitä sentään kuvitellut, että minua oltaisiin häätämässä, mutta silti....

Lauantaiaamuna kävin naapurikauppiaalta kysymässä, tietääkö hän asiasta, mutta siellä oli vähän jonoa, joten en päässyt asiaani esittämään. Onneksi.

Mieheni luki saman ilmoituksen ja kertoi minulle, että kysymyksessä oli "juttu 30 vuoden takaa". Siis niitä sellaisia muisteloita...

Ei siis syytä huoleen.

6 kommenttia:

 1. Mulle on käynyt joskus myös noin, kun olen kiireessä lukenut jotain :)
  Laitan sulle huomenna sähköpostia, kirjoittelin jo tänään, mutta se hävisi jonnekin taivaan tuuliin... Koko sähköpostilaatikko on uusiutunut ihan kummalliseksi. Huomenna uudestaan :)

  VastaaPoista
 2. No olipas hyvä, ettet ehtinyt kysellä enempää;) - vähän samanlaisia juttuja tapahtuu täälläkin aina välillä - minulla se ilmenee yleensä niin, että sanat tulee ennenkuin olen ehtinyt ajatella;)
  Aurinkoista viikkoa sinulle sinne!

  VastaaPoista
 3. Voi ei...hihitystä ja naurua:)) Onneksi et päässyt kysymään:)
  Oikein mukavaa pääsiäis viikkoa.

  VastaaPoista
 4. Kaikenkaikkiaan olen yhä enenevässä määrin alkanut epäillä aivotoimintaani...luetun ymmärtäminen, kuullun ymmärtäminen, ymmärtäminen yleensäkin heikentynyt!

  VastaaPoista