sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pöllöt ja apinat heilumaanVielä on näyttämättä kangaskassit, jotka ompelin perjantaina. Ihan kaikista ihanuuskankaista ei vielä kassia ole, mutta tässäpä tipua, pöllöä, apinaa, kissaa, koiraa, ammua, possua...


Kuva: Pellavasydämen kivoja kangaskasseja. Aika veikeä meininki!
Kuvan on ottanut Kristiina Salo Pop Up -tapahtumassa
Kassit ovat vuorittomia ja taskuttomia. Tämä malli on ehkä helpoin mahdollinen ommeltava. Tuo yläreunan kangaskaistale helpottaa ja vahvistaa sankojen ompelua - näin ne pysyvät varmasti kiinni! Yksivärinen lipare myös rauhoittaa muuten niin kirjavia kankaita.

Tänään on tällä yrittäjällä vapaapäivä töistään. Pikkupuuhia kotosalla odotettavissa. Pyykin pesua (sähkön kulutus on halvempaa öisin, jolloin usein laitankin koneet käyntiin, ja pyhäpäivisin), hiukan tavaroiden järjestelyä ja näköjään pölyjen pyyhkimistä. Tuo ihana aurinko....

Mervi

7 kommenttia:

 1. Voi miten suloisia kasseja:) Mukavaa vapaapäivää!

  VastaaPoista
 2. Ihania kasseja.
  Iloista pääsiäistä:)

  VastaaPoista
 3. Vitsit että on söpöjä kankaita ja hyvännäköisiä kasseja! :) Aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Hei !
  Mitä nämä pirtsakat kassit maksavat ?
  Terveisin,
  Kevätkassia etsivä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kympin kappale. Mielelläni kuulen rehellisen mielipiteen hinnasta, paljon vai vähän - ehkä sopivasti?

   Poista
  2. Hei !
   Minulle ostajana, sanoisin ehkäpä sopiva, ei ainakaan minua hinta saanut perääntymään, en ole pitkään aikaan tällaista kangaskassia hankkinut, joten tarkaan en niiden hinnoista ole selvillä.

   15-20 € tai ylöspäin on ehkä sitten jo liikaa ?? Määrittelee aika paljon se taskuttomuus ja pohjavahvikkeettomuus. Tämähän on tällainen ns. simppeli malli.

   Kissakassin täytyy minun varmaan poiketa hakemaan, se on tuossa kuvassa vähän piilossa, mutta pohjaväri on varmaankin musta. Kivoja kesäkasseiksi ovat, myös tuo pöllöversio !

   Poista