sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Roskapostia

Tuleeko teille muille blogiin ulkomaisia roskapostikommentteja?
Englannin kielellä kehutaan blogiasi ja kirjoitustasi ja aina lopuksi siellä on jonkun olemattoman blogin osoite. Tähän minun blogiini on alkanut tulla lähes joka päivä tuollaisia. Ne tulevat kahteen kirjoitukseen, enkä ymmärrä, mikä niissä on niin erikoista...

Luulin jo, että minun pitää ottaa käyttöön joku sanahirviöarvaus, että pääsen noista eroon, mutta eipä tarvinnutkaan! Huomasin, että jokaisessa postauksessa on mahdollisuus säännöstellä kommentteja. Nyt siis laitoin noihin kahteen kirjoitukseen eston, että niihin ei voi enää kommentoida. Saa nähdä auttaako...


5 kommenttia:

 1. Minulle tulee ehkä kerran kuussa nykyään. Silloin kun alunperin otin sanahirviövahvistuksen pois, niitä roskakommentteja tuli paljon, mutta sitten ne loppuivat ihan itsekseen.

  VastaaPoista
 2. Samoin minulla johonkin vanhaan postaukseen alkoi tulla, ja laitoin siihen eston kuten sinäkin, ja niin loppui :)

  VastaaPoista
 3. Mulla ei toistaiseksi blogeihn ole tullut vielä ainuttakaan roskapostia. Vuodatuksessa kun blogia pidin oli niitä siellä jonkin verran. Hyvä että saat tuolla tavoin laitettua eston tiettyihin kirjoituksiin.

  VastaaPoista
 4. Sain muutama päivä sitten samanlaisen hyvin ylistävän kommentin anonyyminä, lopussa luki my blog: ja bloginimi linkitettynä. Olin pari postausta aiemmin maininnut vain ohimennen tekstissä ulkolaisen kuuluisan artistin nimen (ilman linkkiä).
  Tämä laulaja on esittänyt saman nimisen kappaleen kuin blogin nimi oli, selvisi kun googlasin bloginimen. En avannut linkkiä, mutta google selvitti, että blogi etsi toimijoita Aidsin vastaiseen toimintaan Afrikassa ja Aasiassa.
  Hetken kyllä kauhisti, näin meitä valvotaan. Ei voi olla pelkkä sattuma...
  Kommentti jäi roskapostiin, eli ei näy blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa juuri samanlaiselta. Nyt ei ole tullut yhtään tuollaista, kun laitoin noihin kahteen kirjoitukseen kommenttien eston.

   Poista