keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Arvontaongelmia

Olen joskus törmännyt blogiin, jossa arvonta oli järjestetty oikein pilkunviilauksen kanssa. Siinäkin tapauksessa arvonta oli järjestetty vain lukijaksi kirjautuneille ja blogin pitäjä tarkasti jokaisen osallistujan. Hyvin monen kommentin jälkeen olikin kehotus liittyä lukijaksi taijotainmuuta. Silloin se huvitti minua. Jos kerran haluaa antaa jotain lukijoilleen, onko se niin nuukaa, kuka sen saa, lukija tai ei.

Tämänkertainen oma arvontani on  tarkoitettu vain lukijoille.

En ole jokaista tarkastanut, mutta paikka paikoin todennut, etteivät kaikki osallistujat ole hiffanneet tarkoitustani. Arvontaan voi osallistua vain olemalla tai liittymällä lukijakseni. Se ei siis riitä, että kertoo käyvänsä säännöllisesti lukemassa. Ehkäpä on vahingossa jäänyt se kirjautuminen tekemättä? Tunnen itseni todella typeräksi muistuttaessani tästä, mutta toisaalta se on mielestäni oikein niitä kohtaan, jotka ovat nähneet vaivaa ja vartavasten perustaneet profiilin ja osallistuneet sääntöjen mukaan. Miksi sitten kuitenkin joku voisi osallistua "sivusta"....

Olen jo kirjoittanut osallistumislaput, mutta annan vielä tämän päivän aikaa korjata tilanne. Sitten arvon klo 23.00 voittajan, mutta jos hän ei ole lukijaksi kirjautunut, arvonta menee uusiksi.

Mervi

8 kommenttia:

 1. Olen arvonnassa mukana. liityin lukijaksi, kun en muista olenko jo liittynyt aikaisemmin, enkä muista olenko aiemmin osallistunut. Vanhuus ei tule yksin:):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisit muuten olla juuri yksi niistä, jonka nimi puuttui?

   Poista
 2. Olen toivon mukaan mukana arvonnassa. Niin ja blogissani olisi Sinulle pieni tunnustus ja haaste.
  Arkea, juhlaa ja unelmia

  VastaaPoista
 3. Mitä eroa on kirjautuneella lukijalla ja satunnaisella lukijalla bloginpitäjän kannalta?

  On kai olemassa sellaisia lukijoita, jotka poikkeavat kerran viikossa, kerran kuukaudessa tai päivittäin, minulle ovat kaikki kuitenkin yhteisen nimittäjän alla, LUKIJAT. Ei kait ketään voi pakottaa "liittymään jäseneksi", ja mitä erikoista hyötyä siitä saa lukija, onko se juuri se kerran puoleen vuoteen tai kerran kolmeen kuukauteen osuva arvonta ?

  VastaaPoista
 4. Oli kauniisti tehty, kun annoit lisäaikaa arvontaan osallistumiselle.

  VastaaPoista