maanantai 20. toukokuuta 2013

Mekon helman korjausehdotuksia

Tässä päivän ensimmäinen postaus sinulle, joka et ole saanut päivääsi oikein liikkeelle.  Ja myöhemmin päivällä saavat toisetkin lukea. Kello on siis 11:35 ja olen juuri herännyt. Yö meni TAAS piloille, tai menikös se oikeastaan piloille, kun sain kirjoitettua jutun, jota aion tarjota paikallislehteen. Aamu on siis ollut nihkeätä.

 
Eilen kuvasin tämän mekon. En ole siihen oikein tyytyväinen, tuo helma harmittaa.
Nyt olen harkinnut sen muuttamista. Olen oikein oikein huono piirtäjä, mutta hahmottelin kaksi tapaa tuunata se, molemmat ajattelin samasta maastokankaasta tehtäväksi.
Koitan tästä päästä vauhtiin, ensin vähän asioita kaupungilla ja loppupäivän käytän ompeluhommiin, kun on kerran vire siihen löytynyt. 
Toivottavasti tyttäreni lähtee avuksi, että saan kuljetettua kesäkukkia putiikin eteen istutettaviksi.

Mervi - nähdään taas!

6 kommenttia:

 1. Hups, mekkohan on hieno ja minulla on myös kesätunika, jossa on helma epäsymmetrinen ja peittää läskejä, keventää (sori siis en sinua tarkoita vaan itseäni). Täällä toinen, jolla ei aamu lähde käyntiin. Eilen väsyin reissussa, en osannut oikein nukkua. Hirveetä tää ikääntyminen!! Autossa pääosin istuin ja söimme lounaan ja pienen rantapolun kävelimme ja Kultakeramiikan myymälässä pistäydyimme niin jo sitä vähästä sippaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, siinä on yksi elämäntehtävä täytettävänä - keksiä, millä läskit saisi häivytettyä.

   Kyllä, joskus sitä ihmettelee, että mihin ne voimat oikein häviää?

   Poista
 2. laita tuo vasemmanpuoleinen, mukava pieni rypytys vaan siihen. Hih, minä paraskin neuvoja!

  VastaaPoista
 3. Minusta tuo sinun hamosesi on hyvä noinkin kuin nyt on, mutta jos muutat niin ehdottomastai tuo oikeanpuoleinen. Ei mitään rypytyksiä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuorempana sitä tykkäsi kaikenlaisesta hörhötyksestä, mutta iän myötä selkeälinjaisuus näyttää sopivammalta. Vaikka on minulla parikin frilla-mekkoa...

   Poista