lauantai 25. toukokuuta 2013

Söpöä

Hei, hei - mikäs nyt on? 
Ei ole herunyt kommentteja juuri lainkaan! 
Onkos jutut olleet tylsiä tai mitäänsanomattomia vai mikä on, ettei heru mielipiteitä? 
Vai ootteeks te suuttunu jostain? 
Ahaa....olen viime aikoina esitellyt omia asujani....ettekö tykkääkään niistä?
Vitsi, vitsi....

No, jos ison tytön asut ei kiinnosta, niin tässäpä jotain paljon söpömpää:Otin nämä kuvat mainosta varten, mutta siitä ei sitten tullutkaan mitään... Olen tehnyt tällaisia yksinkertaisia hellemekkoja useista ihanista Robert Kauffmanin kankaista, joita putiikissa on myytävänä. Mekkojen hinta on 29 euroa. Mekon leikkuusta jää sopivasti ylijäämätilkku, josta saa tehtyä tuollaisen pikkukassin.

Mallinuken päässä oleva myssy on ByBriittan mallistoa ja meillä myynnissä välistyskaupalla (ns. myyntitili). Myssystä löytyy monta herkullista väriyhdistelmää ja kolmea eri lasten kokoa. Aivan vastasyntyneelle ja kaksi isompaa kokoa. Ylisöpöjä nuokin!

Mervi

4 kommenttia:

 1. Se on tää kevät joka sitä tekee ettei aina jaksa edes käydä koneella ja kun käy, vähän vilkuilee, ei jaksa keskittyä oikein mihinkään. Saako sinulta tilata noita liivihameita. Haluaisn niin tuosta alakuvan sinivoittoisesta kankaasta sellaisen mukavan väljän pihamekon. mutta asun niin kaukana että en pääse siellä käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa... Kyllähän minä voin mummelille pöllömekon (sinisiä, vihreitä, keltaisia pöllöjä) tehdä ja postissakin laittaa, mutta oletko varma, että haluat sen kankaisena - ei siis trikoosta?

   Poista
  2. Jos kangas on kovin kovaa, sitten mieluimmin trikoisena.
   Teetkö sellaisen 44 numeroisen, on sitten kivan väljä jos vielä kesälläkin on lämmin. Oikeastaan saisikin olla trikoota, kun oikein sitä ajattelen.

   Poista
 2. Tuo pikkutytön mekko on kyllä iiihana! :)

  VastaaPoista