maanantai 3. kesäkuuta 2013

Mikä tästä tulee?

Arvaatko, mikä tästä tulee?

Tämä on minun väliaikatyöni. Aina kun asiakas näyttää viipyvän, otan tämän esille. Tämän, tai mikä milloinkin on menossa. Jotain pitää kuitenkin olla käsillä tekemistä ja mielellään tietysti jotain hyödyllistä. Käsityön esille ottaminen on tehtävä hienovaraisesti, ettei asiakas saa sitä käsitystä, että nyt on keskustelu päättynyt ja aika lähteä. Tai sitten sen voi tehdä suurieleisestikin, jos haluaa.

Yhtenä päivänä meni kaksi tuntia asiakkaan kanssa keskustellessa. Samana päivänä tuli myös mies, jonka tiesin humalapäissään olevan jopa väkivaltainen, hilpeällä tuulella ollessaan käy kiinni naisten rintoihin. Nyt taisi olla ihan selvinpäin ja aikaslailla juttutuulella. Taas oli väliaikatyö tarpeen...
Arvaa, jollet tiedä!
Ja jos oikein paljon kiinnostaa, voin kertoa myös ohjeen tämän tekemiseen, se voi nimittäin olla vähän vaikea tuosta nähdä, vai onko?

Pellavasydämen Mervi

12 kommenttia:

 1. Kaunista jälkeä! Olisiko hiuspanta? Pitää itsekin hakea tänään isompia virkkuukoukkuja,ajattelin kokeilla korin virkkausta:)

  VastaaPoista
 2. Kaunista pintaa! En osaa tuosta yhtään katsoa, miten tuo on tehty. Hiuspanta on hyvä veikkaus, veikkaan samaa, vaikka ensin ajattelin iltalaukkua!

  VastaaPoista
 3. Upeaa jälkeä. En yhtään osaa arvata, mutta hieno tulee, oli mikä hyvänsä.

  VastaaPoista
 4. Mä veikkaan, että siitä tulee joku pussukka :) Nättiä pintaa tulee!

  VastaaPoista
 5. Että on hyvän näköstä tekstuuria!
  Mutta ei aavistustakaan, mikä siitä tulee...

  VastaaPoista
 6. Arvauksen puolelle menee, mutta lanka näyttäisi minusta aika karkealta. Kalastajalankaa tai vastaavaa? Tulisikohan tuosta selänpesin? Virkkauskuviosta en kyllä ota selvää vaikka virkattua pintaa olenkin oppinut jo lapsena "lukemaan". Tuollainen epätasainen ja vähän hankaavakin pinta sopisi kuitenkin mainiosti erilaisiin pesimiin.

  VastaaPoista
 7. Joko kerrot, että mikä tästä tuli...

  VastaaPoista
 8. Ja oikea vastaus on.....pesukinnas! Kolme oikeaa arvausta/tietäjää.

  VastaaPoista