lauantai 27. heinäkuuta 2013

Olet ansainnut 10 pistettä ja papukaijamerkin!

Blogin pitäjälle on tarjolla useampiakin keinoja "tarkkailla" lukijoitaan. Taulukoista saa monenlaista tietoa. Tosi harvoin käyn edes kurkkaamassa, mutta eilen jostain syystä kävin ja bongasin aivan poikkeuksellisen lukijan. Voitteko kuvitella - tuo taulukko näyttää vain vuorokauden tiedot, joten vanhempia tietoja siitä ei saa - sen mukaan tämä uusi lukija oli aloittanut blogini lukemisen 26.7. klo 16:12 ja päätti sen 27.7. klo 01:01. 

Ajatella, joku ilmeisesti minulle vieras ihminen on viettänyt 9 tuntia tutustuen minun pikku maailmaani ja Pellavasydämeen!

Taulukosta ilmenee, että vain tunnin ruokatauon tuo lukija on pitänyt. Muutoin otsikko vaihtuu muutaman minuutin välein. Uskomaton suoritus - täysi työpäivä!


Sinä olet ansainnut erityismaininnan!  
Olisipa mukava, jos ilmoittautuisit
Haluaisin kysyä, mikä sai sinut kiinnostumaan blogistani. 
Tunsitko saavasi vastinetta 9 tunnin istumiselle koneen ääressä? 
Mielenkiintoista....


Kivoja olette te kaikki muutkin, arvostan jokaista lukijaani. Ilman teitä minulta puuttuisi mukava harrastus. Varsinkin kommentit ilahduttavat mieltäni. Huomaan muuten usein jonkun pikkuongelman ilmaantuessa, että mietin "minäpä kysyn blogin lukijoilta!"

Mervi
menee työpäivän päätteeksi ja vatsa broilerikeitosta ymmyrkäisenä vähän pötkölle. Vähän vielä epäröin, että ulosko vai sisälle. Ehkä ulos?5 kommenttia:

 1. En nyt halua yhtään lannistaa, voihan hyvin olla että joku on lukenut kaikki blogisi kiintoisat vaiheet. Minulle vain käy usein niin, että avaan jonkun blogin ja sitten tuleekin muuta tekemistä ja se saattaa unohtua tuntikausiksi auki kunnes ennätän tai muistan taas palata asiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillai mullekin käy usein ja harmittelen, että nyt blogin kirjoittaja luulee, että olen ollut koko ajan lukemassa... mut tässä tapauksessa otsikko vaihtui muutaman minuutin välein niin tiesin, että siellä oikeasti joku on. Ja niinhän se sitten paljastuikin, hän otti yhteyttä ja kertoi tarinansa. Hassua ajatella, että joku on seurannut 2,5 vuotta sinun elämääsi.

   Poista
 2. Moikka!

  Olen Merville jo laittanut emailia asiasta ja ilmottaunut "eksyneeksi papukaijaksi". Olen oikeasti "roikkunut" Mervin blogissa tuntitolkulla, juuri kuten tässä blogissa mainitaan.

  Blogi ei "jäänyt auki" vahingossa.

  Olen lomalla ja kiirettä on siitä huolimatta piisannut. Kun vihdoin sain ns. omaa aikaa, käytin sen lukemalla Pellavasydäntä. Löysin blogin tällä viikolla jostakin, en muista kenen blogista ja koukkuun jäin.

  En istunut koneen ääressä, vaan makasin kirjaimellisesti sohvalla Ipadi sylissä ja luin. Kävin välissä syömässä, mutta silloinkin luin tätä blogia.Roppa ei olisi kestänyt istua tuota aikaa pc.n äärellä, mutta makuulla se ei tehnyt tiukkakaan. Oli sen verran mukaansa tempaavaa lukemista.Se tunnin tauko johtui saunomisesta.

  Nimimerkkiä minulla ei ollut, mutta nyt on.Tänään sen "hankin", jotta voin kommentoida tähän nimimerkilläni. Olen blogin uusi lukija Papu Kaija. Nimerkki syntyi Pellavasydän otsikon johdosta papukaijamerkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Papu Kaija! Kiva tutustua ja toivottavasti viihdyt jatkossakin.

   Poista
  2. Kiitoksia! Tulen viihtymään "luonasi" jatkossakin.

   Poista