tiistai 2. heinäkuuta 2013

Telepatiaa?

En oikeastaan edes tiedä mitä telepatia on. Arkikielessä sitä käytetään ja itsekin käytän, kun tarkoitetaan toisen ajatuksen lukemista tai sattumalta vaikuttavia yhtäaikaisia ajatuksia toisen kanssa. Useimmiten kai telepatiaa koetaan läheisten ihmisten välillä.

Tänään tapahtui pikkujuttu, josta käyttäisin nimitystä telepatia. Tai, no...

Ehkä pari kuukautta sitten tuttava kävi putiikissa ja kerroin, että  apulaiseni harjoitteluaika loppui ja nyt olen lopettamassa liikettä, koska en pärjää yksin. Hän taas kertoi, että heidän yritykseensä on tulossa harjoittelija, mutta että ehkä hänelle ei riitä tekemistä. Niinpä tämä ystävällinen ihminen lupasi, että hän voi lähettää tämän tytön sitten välillä minullekin avuksi. Asia jäi siihen, enkä ole sen koomin muistanutkaan koko asiaa.

Tänään se tuli yhtäkkiä mieleeni. Oli taas joku hankala tilanne, mistä en meinannut millään selvitä yksin keppieni kanssa ja nyt se putkahti mieleen, että mitenkähän sen harjoitteluasian kanssa on käynyt. Ei aikaakaan, niin tuli tekstiviesti, jossa tuttavani kertoi, ettei työvoimatoimisto sitten myöntänytkään heille harjoittelijaa.

Ihanko vain sattumaa, vai kulkiko joku ajatusten silta meidän välillämme? Hyvinkin usein  käy sisareni kanssa niin, että juuri kun meinaan soittaa hänelle, puhelin soi ja hän soittaakin minulle. Kyllä tätä varmaan kaikille tapahtuu, kuka sitten selittää sen milläkin tavalla...

Alan olla aika uupunut. Nyt kun loppu häämöttää, tuntuu, etten enää jaksaisikaan. Tänään töihin mennessä päähäni pälkähti ajatus, etten väsäisi enää yhtään tuotetta myyntiin. Eikä se taitaisi ollenkaan hassumpi ajatus ollakaan. Tupa on täynnä myytävää ja aikaa on enää reilu kuukausi, ehkä niillä pärjätään?

Huomenna tulee vielä Pellavasydämestä kiinnostuneita katsojia ja sitten jään odottelemaan ratkaisuja. Kukaan ei ole vielä ilmoittanut sitä eikä tätä. Helpottaisi, jos tietäisi mihin suuntaan alkaisi toimintaa suuntaamaan. Mutta asiat järjestyvät, se on selvää...

Pellavasydämen Mervi

3 kommenttia:

 1. Olipa hassu yhteensattuma. Ja harmillinen, koska tarvitsisit apua.
  Niin se menee, että siihen asti jaksaa pinnistää kunnes loppu on käsillä. Sama on niinkin pienessä asiassa kuin vessahädässä, siihen asti jaksaa pidättää kunnes on avaamassa vessan ovea, kun tuntuu, ettei yhtäkkiä pystykään yhtään sekuntia enää! Anteeksi vain juuri tämä vertaus tuli ensimmäisenä mieleen, ja kyllähän se ontuu... mutta nyt varmaan sallit itsellesi jo väsymyksen tulla. Kyllä se siitä, asiat järjestyvät ja myytävät varmaan riittävät.

  VastaaPoista
 2. Nuo ns. työharjoittelu-/ ja työvalmennuspaikkakriteerit( kamala sanahirviä, tuleeko tuo edes kaikki yhteen... no minä ainakin kirjoitin) taisivat vuodenvaihteessa muuttua hieman monimutkaisemmiksi. Eli niihin on vaikeampi päästä ja yrittäjän kannalta ajatellen niihin on vaikeampi saada harjoittelijaa. Näin olen ainakin itseni antanut ymmärtää. Harmi.

  VastaaPoista
 3. Saila ja Saga, kiva kun kommentoitte! Tänään tuli taas sellainen telepatia-olo, kun yhtäkkiä muistin ilolla, että eipä ole yhtään roskapostikommenttia tullut piiiitkään aikaan. Ja kun koneelle tulin, niin sielläpä oli taas. Mistä näitä yhteensattumia tulee?

  VastaaPoista