maanantai 5. elokuuta 2013

Huumaava tuoksu

Uskooko joku, että joskus kehitettäisiin sellainen laite, jolla tuoksu voidaan tallettaa? En tarkoita öljynä, sitähän tehdään jo nytkin. Miten mahdottomalta joskus tuntui, että puhelimessa voisi välittyä kuva ja nyt se on kuitenkin ihan tätä päivää. Ehkä jonain päivänä voidaan välittää tuoksukin?


En muista, että aiemmin olisin huomannut näissä kukissa olevan todella huumaavan tuoksun. Koko huusholli tuoksuu. En ole kylläkään ihan varma, onko se hyvä tuoksu. Koska ei ole sitä tuoksun välittävää konstia, en voi kysyä, että tykkäätkö sinä tästä tuoksusta, vai alkaisiko pyörryttää?

Mieheni esittelee blogissaan tämän ja muitakin puutarhansa kukkia. Tässä linkki aarrenarkkuun.

Mervi

2 kommenttia:

  1. Minun täytyy sanoa, että en pidä valkoliljan tuoksusta, se on liian tymäkkä. Ja kun meille tulvi noita isäni kuoleman jälkeen, niin sen jälkeen olen pitänyt tuosta hajusta entistä vähemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun tätä on jo pari päivää haistellut, niin alkaa tottua, mutta siis ihan mahdottoman voimakas - vain yhdestä kukasta tuleva tuoksu! Niin, nämä kyllä usein yhdistetään hautajaisiin, juhlallinenhan tämä kaunokainen onkin.

      Poista