maanantai 19. elokuuta 2013

Säälittävää

Must on tulluuuu....nettihullu!
Olen just niin tyhmä, kuin mitä olen joitakuita muita ennen arvostellut: roikutaan kaiket päivät netissä, peppu leviää ja kunto heikkenee. Sellainen minä nyt olen.

Tää on varmaan taas sitä sijaistoimintaa. Tiedän, että olis tehtävänä paljonkin järkeviä juttuja, mutta kun ei, niin ei... Tänäänkin "liitin" itseni ties miten moneen facebookin sisustusryhmään (juu, vertaistukiryhmistä olen saanut toistaiseksi tarpeekseni). Kiva katsella toisten hianoja ideoita ja kotikuvia. Haaveilla - ja ehkä jotain pikkuostoksiakin tehdä?

Mutta kun mun maku on niin vanhanaikainen. Näen kyllä nämä maalaisromanttiset, valkoiset, minimalistiset ja loft-tyyppiset ym. sisustukset kauniina, mutta en kuitenkaan itselleni sellaisia halua. Tällaisissa asetelmissa minun silmäni lepää:

jotenkin nää sopii niin hyvin yhteen

ulkomaanmatkoilta tuotuja tauluja

Ei oo kiva, kun tuolta alimmaisesta hakee jotain

Sisustuselementtinä tämäkin

Viimeisessä kuvassa on kirje, jonka isäni on saanut äidiltään. Silloin, kun ei roikuttu netissä, ei lähetelty sähköpostia eikä tekstiviestejä, edes puhelinta ei käytetty niinkuin nykyään. Silloin KIRJOITETTIIN KIRJEITÄ. Niin kaunis. Ihailin aina mamman koukeroisen koristeellista käsialaa. Eikö olekin harmillista, että nykyään ei enää opeteta KAUNISTA käsialaa?

Mitä sisustustyyliä sinun kotisi on?
Saa ehdottaa blogeja ja linkittää kivoja ideoita....

Mervi

5 kommenttia:

 1. mun kotini ei oo mitään sisustus-tyyliä:)
  täällä meillä on tuota vanhan ajan kaunista käsi-alaa opetettu ihan kansalais-opiston kurssilla..

  VastaaPoista
 2. Otsikko oli niin raflaava, että oli pakko tulla kurkkimaan, että mitä ihmettä se Mervi täällä möyhyää. :D

  Täähän oli vallan hauska juttu. Eikös näissä kuvissa ollut juurikin sisustusta kerrakseen? Jokainen taplaa tyylillään, ja tekee itselleen sellaisen kotipesän, missä viihtyy. Oli siellä sitten yksi läpinäkyvä esine keskellä lattiaa tai nurkat kirjavaa romua pullollaan.

  Minun silmään erityisen kaunis on tuo matka-arkku-laatikkokasan päällimmäisenä oleva tuikkusysteemi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Möyhyää, kiva sana. Taidan olla vähän yliampuva näitten otsikoitteni kanssa?

   Tunnen itseni säälittäväksi tuhlatessani aikaa tässä pöydän ääressä tunti toisensa perään. Ettei voisi olla yhtään tehokkaampi?

   Ja kyllä, en kehtaa meidän sisustustakaan esitellä, kun se on myös hiukan...

   Poista
 3. Minun kotini on kirpputori-mummola-romuvarasto-tyyliä :) Toiset kauhistelee, mutta minä viihdyn. Sitten kun haluan puhtaat valkoiset puitteet ympärilleni, menen sairaalaan makoilemaan.=D Minusta jokainen saa laittaa kotinsa juuri semmoiseksi missä itse viihtyy :)
  Nuoria väitetään nettiriippuvaisiksi, mutta täytyy myöntää, etten minä ole enää nuori ja silti menee tunti tolkulla joka päivä netissä istumiseen. =D

  VastaaPoista
 4. Kiitokset hauskasta kommentistasi blogissani :-) Joskus tästä kypsästä iästä on näköjään hyötyäkin.

  Minun on pakko tunnustaa että tykkään maalaisromanttisesta, vanhasta kulahtaneesta ja valkoisesta sisustuksesta, mutta samalla sujuvasti ihailen supervärikkäitä koteja, kuin myös sellaisia moderneja minimalistisia koteja. Minusta ei tosin saisi minimalistista & modernia tekemälläkään.

  Kotini on linnani ja niinhän se on kaikille. Yksi tykkää yhdestä ja toinen toisesta. Kiva kun on vaihtelua ja kaikki kodit eivät ole täysin toistensa kopioita. Eläköön ne pienet ja suuretkin erilaisuudet :-)

  Oikein mukavaa viikon jatkoa! :-)

  VastaaPoista