keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Pitsiset polvisukat

Facebookin kirpparisivustoja kierrellessäni tuli eteeni kysymys, josko joku tekisi pitsisiä polvisukkia. Olen niitä jo muutamat vääntänyt ja niinpä ilmoittauduin. Nyt niitä on kohta jo kahdet valmiina, tykkään tosi paljon juuri tuollaisten tekemisestä.

Yritin ensin kuvata sukkia lattialla, muttei siitä mitään tullut. Sitten sain kuin sainkin ne puettua ylleni - et voi varmaankaan kuvitella, miten hankalaa noin tavallinen homma voi olla, kun ei ole sukanvetolaitetta juuri käsillä. Kuvat piti ottaa heti, vaikka täällä tällä hetkellä aikas pimeää onkin. Kuvat siis ovat mitä ovat.

Puin sukat näitten "pyjamahousujen" päälle. Näin eräs kommentoija nimitti hianoja housujani tuolla lahkeitten leveyttä koskevassa jutussani. Nämä ovat sitten varmaankin unisukat.

Tällaisella asulla (ilman noita sukkia) olin tänään putiikissa. Tykkään tuollaisista tunikoista, missä on rimpsuja ja epätasaisia helmoja ja mutta kommervenkkiä.

Olen ihmetellyt, miten käytetään pitkiä legginssejä talvella. Kesällä ymmärrän kyllä, että voi olla paljain jaloin, mutta talvella? Olisko tässä yksi vaihtoehto? Laittaisi polvisukat - en tiedä, ei ehkä hyvä idea...


Ainaskin nämä on ihanan lämpöiset. Neuloin ne 7 veljestä-langasta. Hyvin pysyvät ylhäällä ainakin näin lahkeitten päällä. Ajattelin kyllä vielä laittaa ylereunan reikäkerrokseen jonkun nätin nauhan, jota käyttäjä voi vaihdella kulloisenkin asun mukaan - pinkistä mustaan vaikka!

Pellavasydämen Mervi

10 kommenttia:

 1. Kauniit pitsisukat! Minä pidän legginsejä talvisin ja polvisukkia tai polven yli meneviä sukkia :)...mukat ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten tuli mieleen, että minkälaiset kengät pitää olla polvisukkien kanssa - pitääkö olla saapikkaat? Miltä näyttää jos on polvisukat ja kävelykengät?

   Poista
 2. suloiset ja lämpimät sukat :D

  VastaaPoista
 3. Tuo asu näyttää hyvältä ja värikin sopii sinulle...ja ihanat pitsisukat:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kehuista! Toivotaan, että tilaajakin tykkää näistä.

  VastaaPoista