keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Uudet ihanat kankaat uudella kameralla kuvattuna


No en nyt tiedä...tuliko noista kuvista kovin hyvät...ei oikein? En kylläkään tehnyt mitään säätöjä, vaan ihan kylmiltään otin kuvat iltapäivän hämärässä. Mutta niin innoissani olen noista ihkuista kankaista, että pakko saada näyttää ne teillekin. Osa näistä on samoja, joita jo on ollut myynnissä, osa uusia ja osa niin uusia, että olivat edustajallakin ensimmäistä kertaa näytillä.

Vasemmalta: kangas 1,2,3,4 ja 5
Lähikuvassa kangas 1,2 ja 3
Lähikuvassa kangas 4 ja 5 Leppiskangas on pehmeää, ohutta vakosamettia
Vasemmalta kangas 6,7,8,9 ja 10
Lähikuvassa kangas 6,7 ja 8
Lähkuvassa kangas 8,9 ja 10
Vasemmalta kangas 11,12,13 ja 14
Lähikuvassa kangas 11,12 ja 13
Lähikuvassa kangas 14 ja 15
Kangas 14
Kangas 15
Näitä kaikkia voit halutessasi saada sinäkin. Hinta on 18 euroa metrille ja kangas on 112 cm leveää. Kaikki muut ovat puuvillaa, paitsi tuo turkoosi leppäkerttu-kangas on pehmoista, kapeavakoista samettia. Vielä jäi kaksi ihanuutta kuvaamatta. Ne ovat fleecen tyyppistä kangasta ja niin söpöä että.

Nyt alan suunnitteleen, että mitä näistä tekisin.
Pellavasydämen Mervi

9 kommenttia:

 1. Söpöjä kankaita kaikki, mutta toi 14 vasta hauska onkin! Nyt harmittaa, etten saa ompeluharrastuksen opettelua käyntiin vielä pitkään aikaan kun asutaan niin pienessä luukussa, ja omakotitalon remontoinnin aloittaminen vaan venyy ja venyy... Tuo kangas nimittäin muistuttaisi sitten koko ajan siitä tärkeimmästä, eli rauhallisena pysymisestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta, kun kirjoitit tuon, aloin katsella, mitä siinä kankaassa oikeastaan onkaan noi tekstit. Hmmm.... toivottavasti löytyy ompelijoita, joita tuo kangas kiinnostaa. Muille se ei ehkä aukenekaan?

   Poista
  2. Luulisi löytyvän, noi Keep calm-jututhan tuntuu olevan melkein kuuminta hottista sisustuksessa :) Jos tuosta kankaasta teet jotakin tuotteita myyntiin, niin varmaan just joku käsityöpussukka tms. vois olla kova sana, kiinnostais ainakin mua!

   Poista
 2. Aivan upeita kankaita.tuollaisesta pöllökankaasta teikin jo Adan pukuun vuorin.

  VastaaPoista
 3. Voi miten tosi ihquja kankaita! Koko ajan ilmestyy uusia ihanuuksia niin ettet sä taida päästä puodistasi eroon. Mistähän sinulle saatais terveyttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Lain mukaan loppuunmyyntiin ei saa uusia tuotteita lisätäkään. Nämä kankaat tilatessani luulin, että saapuvat vasta, kun liike on jo lopetettu. Varsinaisesti ajattelin omaan käyttöön - eli teen tuotteita verkkokauppaan. Kiva, että ehdin niitä vielä kaupassakin myydä. Nämä ovat ikäänkuin sen Pellavasydän- verkkokaupan tuotteita.

   Terveyttä ei taida tähän kroppaan enää saada mistään? Koko ajan kulkeminen huononee. Eikä työkyvyttömyyseläkeläisen pitäisikään olla työkykyinen. Onneksi on mun Pirkko! Toki voisin itsekin olla aktiivisempi kuntoni hoitamisessa. Mutku - sitku....

   Poista
 4. Miten valloittava tuo kettukangas! Osaisinpa ommella paremmin niin raaskisin sitä tilata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kettukankaan kuvaaminen ei aivan onnistunut, ketut ovat oikeasti vielä räväkämmän värisiä. Mitähän siitä voisi tehdä. Meinasin jo kirjoittaa, että ompele lakana ja tyynyliina, niissä ei kovin paljon taitoa tarvita, mutta onko kettulakana kiva?

   Poista