torstai 19. joulukuuta 2013

Kysyn - haluatko vastata?

Pellavasydän-puoti loppuu. Vielä on varsinaisia myyntipäiviä: perjantai, lauantai, sunnuntai ja maanantai - vain 4 päivää! Yritystoiminta hiipuu huomattavasti, vaikka jossain määrin jatkuukin. Mikä on blogin tulevaisuus? Mistä kirjoitan? Jatkanko samaan tyyliin: sekä sitä että tätä ja vähän vielä totakin?

Seuraavan kirjoituksen aiheeseen sinä voit vaikuttaa. Laitan tuohon oikeaan sivuun mielipidekyselyn. Mikä neljästä vaihtoehdosta olisi sinun mielestäsi kiinnostavin?

- joku käsityöesittely
- sisustusaihe
- uusi vaate, päivän asu tai kaksi
- keittiöpsykologista pohdintaa

Kun teitä lukijoita käy täällä päivittäin noin 400, niin olisko liikaa pyydetty jos 40 vastaisi. Kun ei kuitenkaan tarvitse muuta kuin laittaa rasti ruutuun. Kiitos etukäteen.

Toteutan ensimmäisenä sen, joka eniten ääniä sai. Aikaa on tosi vähän, joten hophop heti äänestämään!


Kuka arvaa, mitä tässä tapahtuu?

Ei, kyseessä ei ole mikään uusi jouluruoka tai -leivonnainen, vaikka sellaiseen sopiva kulho tuossa onkin.
No, se kulho vaan sattui olemaan paras mahdollinen käsillä oleva, kun piti tyhjentää takin hihasta untuvat pois.

Asiakkaan fiinimpään takkiin oli tullut reikä ja se piti korjata. Ensimmäinen yritys ei toiminut, eikä näytä toimivaan tämäkään vaihtoehto. Tästä kuitenkin lähdettiin, että ensin saumat auki, sitten untuvat pois - korjaus - ja kaikki taas ennalleen. Keräillään untuvia kulhosta, lattialta, ilmasta jne... Ja toivotaan, että tulos olisi edes kohtuullinen.

Mielessä pyörii vain ajatus: "Kunpa en olisi luvannut, kunpa en olisi luvannut huomiseksi, en koskaan enää..."

Ja sitten sinun mielipiteesi - mistä aiheesta haluaisit lukea seuraavaksi?

Pellavasydämen Mervi

6 kommenttia:

 1. Siis koskaan, ikinä, milloinkaan tollaset korjausjutut, joita ei ole aiemmin tehnyt; ei mee niinku Strömsössä.
  Voin vaan kuvitella karkailevat untuvat.
  Nyt kun yritystoimintasi on ihan loppusuoralla, älä lupaa enää tehdä mitään mitä et halua tehdä. Kukaan ei kuitenkaan ymmärrä kuinka paljon aikaa ja vaivaa turaantuu tollaisissa operaatioissa (kun ei sitä aina ymmärrä itsekään; vähintään kolminkertainen vaiva oletettuun nähden..).
  Nää kommentit on osittain tarkoitettu myös itselleni, joka luulen olevani multitalentti, huoh.
  Tästä lähin keskityt sellaisiin hommiin, joista tykkäät. Ihan erityiserityistapauksissa, voit harkita tekeväsi jollekulle jotain; mutta todellisia kuluja vastaan. Ovatko he sitten valmiita maksamaan, on toinen juttu, mutta hyväntekeväisyys erikseen, eiks ni!
  Olen jo vastannut kyselyysi, mutta laitan vielä oman järjestyksenkin, mitä haluaisin jatkossa lukea (ne on ylhäältä alas a,b,c, ja d). Mun listani siis: d,a,b ja c.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luvatessani elettiin vielä vanhaa elämää, jossa Mervi tekee mitää pyydetään Uuden elämän ykkössääntöhän tulee olemaan, että Mervi EI TEE mitään mistä se ei tykkää. Ei siis korjausompelua.

   Olen tätäkin kovasti miettinyt ja tullut psykologisissa mietiskelyissani siihen tulokseen että kyseessä on miellyttämisen halu. Haluan miellyttää asiakasta ja teen sen itseni, oman hyvinvointini ja toimeentuloni kustannuksella. Aivan hölmöä. Mutta ensi vuonna moinen typeryys on taakse jäänyttä!

   Poista
 2. Mä arvasin jo kuvasta mitä olit tekemässä vaikka itse en vastaavaa hommaa ole tehnytkään ;D.
  Juu, seuraavaksi päiväksi ei pitäisi luvata mitään, tätä sanoo myös ompelija-räätäli-ystävättäreni.
  Ihailen sinnikkyyttäsi ongelmien ratkomisessa ja äänestin tuota keittiö-juttua. Älä vaan lopeta tätä bloggaamista, käyn täällä kurkkimassa päivittäin mietteitäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasit!
   Toisaalta on aivan sama lupaanko huomiseksi vai ensi viikoksi, kun kuitenkin teen sen edellisenä iltana....

   Bloggausta en lopeta, mutta voisin muuttaa suuntaan ja jossain vaiheessa suunnittelin blogin jakamista kahdeksi erilliseksi. Vaikka onhan minulla noita blogeja nytkin jo ihan liikaa!

   Poista
 3. miusta saisit jatkaa näin kun tähänkin asti, näin on hyvä

  VastaaPoista