seuraa sähköpostitse

keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Paras piparkakkutalo

Joka vuosi Mirvan piparkakkutalot kaunistuvat. Nyt siitä tuli oikein onnistunut. Ja varsinkin, kun sille on vielä kauan odotetut puitteet - lasikuvun alla se näyttää niin nätiltä että!


Taikinan Mirva tekee itse, talon kaavat on vanhat tutut

Koristeiden pursotukseen käytetään näköjään muovipussia

Aikaisemmin Mirva on pursottanut sokeri-vesiseoksella, mutta tänä vuonna kokeili tomusokeri-kananmunaseosta ja se kuulemma toimikin paremmin. vähän oli suhteet ensin hakusessa, sokeria piti lisätä ja lisätä ja lisätä...














Raaskiiko tuollaista lainkaan syödäkään?

Mervi






3 kommenttia:

  1. Eihän tuosta taideteoksesta voi palasta taittaa. Ihana!

    VastaaPoista
  2. Ihana mutta kai se on pakko syödä loppiaisen jälkeen:-)

    VastaaPoista
  3. Tosi ihana! Ja kuvun sisällä oikein erityisesti edukseen! Olisi myös hyvä turva kutsumattomia hiirivieraita vastaan.

    VastaaPoista