maanantai 6. tammikuuta 2014

Ohi on!

Pellavasydän on tyhjennetty. Yksi aikakausi minun elämässäni on päättynyt. Nämä kuvat eivät ole kauniita, lähinnä omaksi ilokseni halusin ne tänne laittaa muistoksi.

Pappa ihmettelee
Tässä kuvassa Pellavasydämen tyhjennys on jo loppusuoralla. Viikko siinä vierähti.

Tässä osa kierrätyskeskukseen menevästä tavarasta. Kolme erittäin hyvää pöytää, paljon hyllyjä ja kankaita, kankaita ja kankaita...

Kotona meillä näyttää tällaiselta:Saunaankaan ei pääse vähään aikaan...
 Itsetekemäni hattuteline on väliaikaisesti muussa käytössä:

 

Ennen joulua ostamani Amaryllis aloitti komen kukintansa parahiksi parantamaan tunnelmaa! Hei - huomaatteko - joku on aukaissut pianon kannen! Mirva oli ottanut myös viulunsa esille, mutta siitä oli kyllä kieli poikki, joten soittamisesta ei tullut mitään...

Taitaa jäädä huushollin uudelleen sisustaminen vähäksi aikaa, näiden selvittelyssä menee tovi. Innolla olen kuitenkin aina välillä käynyt nettikaupoissa kurkkimassa makuuhuoneen verhoja, lamppuja, sängynpeitettä jne... jotenkin sitä täytyy mielialaa pitää koholla!

Pellavasydämen Mervi

3 kommenttia:

  1. Tavaratulvalta näyttää. Ota se peruna kerrallaan, hengähdä välillä ja ajattele muuta, vaikka niitä verhoja. Voimia koitokseen!

    VastaaPoista
  2. No, on sulla siinä hommaa. Mutta minäkin ajattelisin, että pala kerrallaan. Mihinkäs sitä on kiire valmiissa maailmassa:) Tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. No huh huh, on siinä kodissa setvimistä. Kyllä se siitä selkiytyy ajan kanssa tai sitt kerta ryminällä ku oikea hetki koittaa. Mutta kaikesta huolimatta: Hyvää ja antoisaa tätä vuotta Sinulle.

    VastaaPoista