sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Olenko unohtanut jotain?

Herkästi lupaan tehdä sitä ja tätä. Huonomuistisuudesta on se etu ja haitta, etten hetken päästä muista, mitä olen luvannut. Nyt kysynkin, onko sinua jäänyt harmittamaan joku asia, minkä olen luvannut toteuttaa, eikä sitä kuitenkaan ole näkynyt?

Tässä kuleksiessani kolmota sänky-ruokapöytä-työpöytä- ei kun se onkin neliö - nojatuoli, ehtisin kyllä kirjoittelemaan yhtäsuntoista. Mitä se olisi?

Näytän nyt kuitenkin tämän ihkun uuden norsukankaan, joka saapui viime viikolla. Aika kauan muuten kestää lähettäminen Amerikasta. Olen tilauksen tehnyt joskus lokakuussa.


Tässä kankaassa on erikoinen värimaailma. Jostain luin eilen sanan "dusty pink" ja tuli heti tämä kangas mieleen. Kyllä tuo välipaikka on valkoista, mutta muuten vaaleanpunainen olisi juurikin tomuinen pinkki. Erotatko näistä kuvista - mitä yritän näyttää - että eri ympäristössä tulee esille erilainen sävy?Kangas on 112 cm leveää. 100% puuvillaa. Ja maksaa lukijoilleni 15,- /m + postikulut. Normaalisti myyn sitä täällä 18,-/m. Harmi, etten saa värisävyä aivan oikeana kuvattua!

Käynpäs ottamassa vielä yhden kuvan, kas tässä - ei, en minä osaa, aina erilainen sävy! Ehkä tuo kuva, missä on vihreä tyyny, on sittenkin kaikkein eniten oikea...
mervi

5 kommenttia:

 1. Onpa todella hurmaava kangas! Missä tahansa värisävyssä ;-)

  VastaaPoista
 2. Lukisin mielelläni kokemuksistasi ja ajatuksistasi tuolta sairaala- ja terveydehuollon puolelta, ja erityisesti kokemuksistasi fysioterapeuteista. Josko niistä saisin vinkkejä tulevaan ammattiini ;)

  t. fysioterapeutti-opiskelija :D

  VastaaPoista
 3. Juu, kyllä tuo on aivan ihana kangas!

  VastaaPoista
 4. Hei! Paljonko tuota kangasta sinulla on? Olis kiva tilata mutta pitäis kangasta riittää pinnasängynreunukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä lähes 10 metriä on vielä jäljellä, noin arvioilta.

   Poista