lauantai 18. tammikuuta 2014

"sairaalasukka"

Vaikka tiesin kokemuksesta, että sairaalassa ei lukemisesta tule mitään, otin silti kirjan ja Anna-lehden mukaan. Kumpaakaan en avannutkaan. Jotenkin ei silmät tottele heti leikkauksen jälkeen. Käsityöt on ihan toinen asia.

Sukan voi kutoa, vaikkei juuri mitään näkisikään.

Tällainen valmistui sairaalassaoloaikana.


Aikaisemmin työ piti saada äkkiä valmiiksi. Nyt jatkan ja jatkan vartta, ettei tulisi heti valmiiksi. Siispä näitä polvisukkia alkaa olla jo melkoinen valikoima. Lankana tässä on joku Novitan 7Veljestä. Puikkoina oman kaupan bambupuikot kokoa 3,5.

Tässä sukassa - kuten muissakin neulomissani -  on tasapaksu varsi, mutta mielestäni istuu erittäin hyvin. Minunkin paksuun pohkeeseeni, kuten joku kommentaattori halusi ilmoittaa. Yläreunassa on resorin joukossa reikärivi, joten siihen saa pujotettua nauhan tai kuminauhan. Nilkassa on myös resori.

Jos jotakuta kiinnostaa omannäköiset sukat, voit hyvin tehdä tilauksen. Mielelläni neulon sukkia. Kunnes keksin jonkun muun artikkelin.

Mervi
Tänään en ole ottanut kudinta esille. Etupäässä huilailen. Sänkyyn, syömään, sänkyyn, koneelle, sänkyyn ja sitä rataa. Vähän joudun nyt verenpainetta tasailemaan.

Ai, nyt alkaa putous, menenpä aloittamaan tälle sukalle parin samalla kun katson sitä!

2 kommenttia:

  1. Huomattavasti mukavamman näköinen sairaalasukka, kuin ne joita minä olen nähnyt :) Näillä paukkupakkasilla olisi kyllä käyttöä tuollaisille pitkävartisille villasukille!
    Kun lähden joskus harvoin työmatkalle, ja tiedossa on hotelliyöpyminen, niin varaan mukaan kirjan, kynsihoitotarvikkeet, naamioita, kuorintavoiteita ja vaikka mitä ajankulua sekä tietenkin jonkun keskeneräisen käsityön. Käsityö on ainut, jolle on käyttöä matkan aikana ;)

    VastaaPoista
  2. Sulla on sitten mukavia kommentaattoreita: älä pahastu, mutta tämäkin kirvoitti illan leveimmän hymyn naamaani. Ei pohkeiden paksuus, vaan se että jollakulla on tarmoa arvostella toisten kinttuja. Omat on varmaan extra-priimaa. - Kiitos muuten "oikeasta numerosta". Nyt se toimi.

    VastaaPoista