keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Ikäkriisiä

Apua! Minulla on vanha mies - ja olen itsekin melkein vanha. Tällä viikolla mieheni täytti 60 vuotta. Vaikka voinkin vielä lohduttaa itseäni sillä, että tuohon samaan virstanpylvääseen on vielä matkaa, silti tuntuu jotenkin hmmmm.... kiusalliselta. Kolmekymppisenä oli ensimmäinen kriisi ja sitten viisikymppisenä vähän. Ja nyt tämä.

Peiliin ei kannattaisi katsoa ollenkaan. Ensiksikin olen alkanut hälyttävästi näyttää äitiltäni ja toisekseen jotain kamalia ihomuutoksia on havaittavissa. Ryppyjä. Yllätin itseni ajattelemasta, ettei se oikeastaan ole ollenkaan ihme, että jotkut haluaa mennä kauneusleikkaukseen. Vähän tuossa vetelin ylimääräisiä leukahelttanahkoja sivuun korvan taakse ja totesin, että ihan pienellä tuunauksella paranisi ulkonäkö kummasti. Onneksi on leikkauksia takana ja edessäkin ihan tarpeeksi, ettei tarvii tosissaan ajatella. Kuvitella vaan.

Elämänmuutos, jota olen hehkuttanut, alkaa toteutua. Yksi vaihe on jo saavutettu. Vielä pitää odottaa ensi maanantaihin, jolloin asia lopullisesti varmistuu. Hih! Uskomatonta.

Vaikka enimmäkseen vain odottelen malttamattomana ajan kulumista, olen jotain pientä puuhastellutkin. Punainen mekko alkaa olla viimeistelyä vailla valmis. Pupun korvat (x 5) pitäisi saada pysymään pystyssä. Olisko hyviä vinkkejä? Reunoja kiertää rautalanka, joten korvat sinällään on hyvinkin "törtevät", mutta miten ne pysyy tuossa pannassa kiinni ja vielä pystyssä?  Mervi ihmettelee...4 kommenttia:

 1. En ole ajatellut ideaa loppuun asti, mutta auttaiskohan, jos 'porais' pantaan reiät, joiden lävitse sais pujoteltua rautalangat ja...
  -anja-

  VastaaPoista
 2. Itse olisin lähtenyt neulomaan jotenkin tuohon pantaan kinni. Niinkuin pannan ympäri. Onpas vaikea selittää, mitä tarkoitan. Hyvät pupun korvat saa myös vauvojen valkoisista potkuhousuista, vanua vaan terästä reisiin asti ja vyötärö päähän niinkuin pipo. Hyvin töröttää korvat päässä ja kirpparit on täynnää näitä äitiyspakkauksen puolipotkareita.
  -Sini-

  VastaaPoista
 3. Miehelläni on vanha vaimo! Täytin 60 pari viikkoa sitten. Minulla oli eka ikäkriisi myös kolmikymppisenä. 40 ja 50 meni kriiseilemättä, mutta jo pari vuotta sitten iski ikäkriisi. Kamalaa, käyn seitsemääkymmentä. Olen vanha, loppusuoralla elämää. Kaikenlaista mietiskelen.
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kun muistaa, miten 18 vuotiaana kauhisteli kolmekymppisen elämää - ikälopulta tuntui silloin. Nyt on pakko todeta, että elämää on enää vähemmän edessä kuin takana. Tarttis nauttia joka päivästä!

   Poista