perjantai 21. helmikuuta 2014

Mikä kaunotar!

Kodin sisustuksessa olen vanhanaikainen mieltymyksiltäni. Vaikka ihailenkin sisutuslehtien ja -blogien modernia maailmaa, itselleni kuitenkin valitsen "menneen ajan tunnelmaa". Nähdessäni tämän tuolikaunottaren kierrätyskeskuksessa olin aivan myyty.
Tästä tuolista piti maksaa 60 euroa. Oliko paha hinta? Ei tälle tuolille mitään paikkaa ole, nyt se on tuolla olohuoneen nurkassa odottelemassa loppusijoitusta. Minulle tämä on oikein ihanneistuin - tarpeeksi korkea, ei upottavan pehmeä ja vielä käsinojallinenkin!

Huomaatko, näen kivan tavaran, ostan sen ja sitten ihmettelen, mihin sen laittaisin ja tai mihin sitä käyttäisin. Ihan hoopoa. Tosi harvoin tapahtuu niinpäin,että TARVITSEN jotain ja lähden sitä etsimään...

Mervi

11 kommenttia:

 1. Juuri tuolleenhan niitä tavaroita tuppaa tännekin kertymään :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onks sulla paljon tilaa, että kaikki mahtuu, mikä miellyttää silmää?

   Poista
  2. No ei ole. Aika täyttä on! Kun talon mukanakin tuli vanhoja tavaroita, ja ne vasta arvokkaita ovatkin, kun ovat täältä. Mutta mulla on tuo toinen talo korjauksen alla, ja pitäähän sekin kalustaa (ihan kuin ei olisi sinnekin jo tarpeeksi kalusteita ;-))
   Onneksi en käy kaupoissa ja kirpputoreilla kuin äärettömän harvoin. Viimeksi kun kävin kierrätyskeskuksessa, tarttui mukaan jugendhylly. Ihan pakko saada.

   Poista
 2. On oikea kaunotar! Todellakin silloin on ostettava, kun kohdalle sattuu, muuten jää mieltä kaihertamaan. Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne jäi vielä kaksi nojatuolia - varmaan samasta huushollista - ja nyt mietin, että ostanko vielä nekin, ettei jää mieltä kaihertamaan...

   Poista
 3. Kaunis, eikä minusta ollenkaan kallis, varsinkin jos ei tarvitse ramppaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen,että tuoli on päällystetty itse ja takana kankaan reuna repsottaa pieneltä osalta. Kiinnitän siihen nauhan päälle, niin ei näy. Muuten on ihan timangi.

   Poista
 4. Vautsi vau, kaunis tuoli! Itsellänikin kävi hyvä tuuri myös tänään, kun lähdin äitini kanssa käymään kirpputorikierroksella (ukissa). Ja ihan sillä fiiliksellä kiertelin, että jotain halpoja kankaita ja lankoja suunnitteilla oleviin ompeluprojekteja varten löytyisi,, no sieltähän tuli sitten kahmittua noita kysesisiä asioita ihan hullunlailla juuri tarpeisiin :) Edelleen olen yhtä isoa hymyä, kun tuli tehtyä niin hyviä löytöjä.. -Jude

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaan sama tunne, kuin miesporukalla onnistuneen metsästysretken päätteeksi. (Tai voihan siellä naisiakin olla). Morjestathan sitten, jos tavataan Ugin kirppiksillä?!

   Poista
 5. Hieno löyty, eikä ollut hinnalla pilattu :) Sillä mielellähän tuollaisille ostosreissuille juuri pitää lähteä, että jos aarre löytyy, se ostetaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih! Onneksi harkitsin tarpeeksi kauan kahta muka 50-luvun nojatuolia. Eihän ne mitään vanhoja ollut, uusvanhoja vaan. Nyt olen tyytyväinen, etten heti ottanut mukaani.

   Poista