lauantai 26. huhtikuuta 2014

Itsenäiseksi opettelua

Iso askel on otettu kohti itsenäisyyttä. Television paikkaa muuttamalla saatiin mahtumaan pyörätuoli sängyn viereen. Nyt pääsen ihan itse siirtymään sängystä pyörötuoliin ja päinvastoin. En enää tarvitse hoitajaa vessareissuille. Voisin lähteä lenkille vaikka kanttiiniin tai uloskin. Sitä en kylläkään vielä uskalla yksin tehdä, sillä en ole varma, kuinka kauas/kauan jaksan itse kelata.  

Kotoa pitäisi tuottaa joku kiva vaate, minkä laittaisi peittämään tätä järkyttävää sairaala-asua. En ikimaailmassa kehtaisi normaalioloissa tällaisissa roiteissa kulkea kenenkään nähden! 

Jos nyt oikein osaan ilman allakkaa  laskea, niin antibiootin tiputtamisen loppumiseen on 11 päivää aikaa. Käsittääkseni voisin sitten päästä kotiin. Jos haavan vuotaminen ei ole siihen mennessä loppunut tilanne on toinen. Mutta siis toivoa on. Alunperinhän luulin, että joudun olemaan täällä kesäkuiseen leikkaukseen asti.....Tänään oli kiva iltapäivä, kun kävi vieras toisensa perään: yksi lähti, niin toinen tuli. Virkistävää. Kaikkein eniten kylläkin odotan miestäni, eikä se johdu pelkästään tuomastaan homejuustosta. 

mervi
6 kommenttia:

 1. Mahtavaa, on varmasti hieno tunne päästä pitkästä aikaa liikkumaan omin neuvoin. Nämä tekstisi saavat minut arvostamaan ihan jokaista askelta, minkä otan. Kiitos siitä ja voimia, valoakin jo näkyy tunnelin päässä.

  VastaaPoista
 2. Hienoa, taas uusi edistysaskel. Siullahan on niitä mukavia tunikoita pyydä miestäsi tuomaan sellanen, sehän on helppo pukea. Ne sairaalavaatteet on kyllä hirveitä, oikeita ilon tappajia.
  Oikein mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 3. No niin, askel kerrallaan! Mutta ei liikaa, se on hyvä muistaa. Tosiaan, sairaala-asut eivät ole todellakaan mitään esiintymisasuja! Kyllä siellä varmaan saa pitää kotiasusteita, vai?
  Toivotaan, että se haava lakkaa vuotamasta ja pääset kotia odottelemaan leikkaukseen menoa. Hyvää viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 4. Oikein mukavaa toiveikkuutta sieltä kuuluu :) toivotaan parasta.

  VastaaPoista
 5. Olet sinä meille muille hyvä esimerkki sisukkuudesta. jaksat olla positiivinen ja iloita edistymisestä. Voimia sinulle edelleen ja toivotaan että pääset kotiin välillä, ennen uutta reisua.

  VastaaPoista
 6. Olet sinä sisukas ja positiivinen. Tsemppiä toipumiseen.

  VastaaPoista