perjantai 18. huhtikuuta 2014

Muna on kanaa taitavampi

Tyttäreni tuli tänään käymään. Minä heti näyttämään tätä uutta tablettiani, jota en osaa vieläkään käyttää...vaikka tyttö ei ole koskaan samanlaista nähnyt, heti osasi neuvoa ja minä vaan ihmettelen! 

Nyt opin liittämään tekstiin esim linkin. Sen sijaan ilmeisesti tällä ei todellakaan pääse vastaamaan kuhunkin kommenttiin erikseen. Pahoittelen taas kerran, että ole jälleen onnistunut vahingossa poistamaan jokusen kommentin! 

Mirva latasi minulle myös muistio-tyyppisen ohjelman (nimeä en tietenkään muista), jolla on tarkoitus alkaa tappaa aikaa. Arvaatko millä? Voisin toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni, nyt kun aikaa ON - kirjoittamalla muistelmat.    

Nyt just tätä kirjoittaessani tuli mieleen toinenkin vaihtoehto. Isäni käy minua joka päivä katsomassa ja olemmekin lähentyneet näiden vierailujen aikana. Nyt voisin haastatella isäni lapsuuden tapahtumia ja kirjoittaa niitä muistiin.  

Yhtä hyvin voi käydä niin, ettei kummankaan muistot siirry talteen.  

Arvatkaa muuten, miltä tuntuu kun ennen kahdeksaa illalla tullaan laittamaan "nukkumaan"? Iltapesut jne...mutta aamupäivältä on taas niin mukava kokemus. Tarjolla oli mämmiä, jonka säästin myöhemmäksi. Vitsillä vinoilin, ettei kermaa....hoitaja tähän, että "soita kelloa, kun alat syödä, niin hän tuo kermaa" mmmmmm.   Mervi

3 kommenttia:

 1. Kerman kera kaksinverroin parempaa :)
  Hyvä idea kirjoittaa muistiin vanhoja muistelmia. Harmittaa hirveästi kun en ole äidiltä kysellyt hänen vanhemmistaan, eikä niitä kukaan enää tiedä kertoa.
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Iloista pääsiäistä. Minä äänestän, että kirjoita ylös isäsi muistoja, se voisi ehkä suunnata myös sinun ajatuksiasi muualle kuin sairaalamaailmaan. Muistoja sieltä ja täältä, niin saatte sellaisen muistojen "tilkkutäkin" kasaan. Eikä kaikkea tarvitse kirjoittaa ylös tai selvittää, mysteerejäkin saa jäädä....

  VastaaPoista
 3. kyllä kannattaa kirjoittaa muistelmia ylös.miun ja olis pitänyt kysellä vanhemmiltani asioita ja kirjoittaa ylös,no nyt ei enää voi.
  lapsenlapsista olen kirjoittanut jokaisesta muistelmat heidän syntymä hetkestä asti aina rippikouluun saakka.

  VastaaPoista