keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Poistoja

Tänä aamuna hoitajat halusivat punnita mut. En näköjään ole laittanut edellistä punnituspäivää muistiin, mutta koska se oli tällä osastolla ja tulin tänne 10. päivä, niin punnituksesta ei ole viikkoakaan ja paino oli nyt pudonnut 3 kiloa!   

Ikävämpi yllätys oli äsken ruokailun yhteydessä, kun hampaasta lohkesi pala! Ruma kolo on onneksi piilossa poskessa, mutta tietysti nyt pelottaa, että jos se alkaa vaivata. Hammaslääkäri on kyllä ihan tässä samassa kerroksessa, eikä hoitajien mielestä ole mikään ongelma pistäytyä siellä hoidattamassa hammas kuntoon. Minusta se tuntuu ihan mahdottomalta ajatukselta. Toisaalta aina ennen lonkkaleikkausta pitää käydä hoidattamassa hampaat, joten ehkä sen voisi tehdä jo tässä vaiheessa.   Mervi

5 kommenttia:

 1. Kannattaa hoidattaa se hammas nyt, ettei tule ongelmia, jotka leikkausta siirtäisivät. Lomakausikin alkaa pian....
  Hyvää pääsiäistä ja voimia paranemiseen.

  VastaaPoista
 2. hoidata vaan se hammas kuntoo,se kipukaan ei ole hyvä.toivotan kaikkea hyvää ja hyvää pääsiäistä

  VastaaPoista
 3. Hei vaan, ilman muuta hoidatat hampaan kuntoon, ninkin kirjoitit, ennen leikkausta se kuitenkin pitää tehdä. Eikö vaan? Jaksamista sinulle.

  VastaaPoista
 4. No nythän sä et oikeastaan pääse "karkuun sitä hammaslääkäriä", joten sinne vaan hoidattamaan. Ei tule leikkaussuunnitelmaan mitään muutoksia, viallisen hampaan vuoksi.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista