maanantai 5. toukokuuta 2014

Voi voi voi

Lääkäri kävi katsomassa haavaa. Selvästi nestettä kertyy ihon alle ja haava on kipeä. Se kuvataan iltapäivällä ultraäänellä ja sitten ratkeaa mitä tehdään. Ehkäpä joudutaan laittamaan dreeni. Kun kysyin suihkupäivää, minulle ilmoitettiin, että olisi huomenna (kerran viikossa) mutta JOS OLEN KOVIN KIPEÄ, sitä siirretään. Eli kipua tiedossa? 

Mervi

3 kommenttia:

  1. Voi kamalaa! Kyllä paljon kestettäväksesi on tuskia annettu. Murehdin sua kaiken aikaa ja joka päivä käyn kurkkimassa mitä kuuluu. Ihmeen urheasti olet kaiken jaksanut. Mä epäilen,että minun psyykkeni olis hajonnut täysin ja mä joutuisin olla vahvojen rauhoitavien lääkkeitten vallassa. On kauheeta,kun en pysty autaa,enkä tehdä mitään hyväksesi. Onneksi miehesi pääsee sinua katsomaan ja tyttäresikin. Kovasti,kovasti toivon,että pian parantuisit.

    VastaaPoista
  2. voi kurjuus sentään.kyllä siulle on taakkaa annettu kannettavaksi nämä takapakit.miten mielelläni auttaisin kun vaan voisin.onneksi miehesi ja läheisesi käyvät luonasi.toivon siulle paranemista ja piristystä päivääsi.

    VastaaPoista
  3. Hei, palaan vielä siihen ruokaan. Ei meidän kaikkien tarvitse sitä perinteistä kahvi-voileipä-jne -aamupalaa syödä, ei sinunkaan, ei huolta. Mutta keittiöstä voi hoitajien kautta tilata itsellen sopivan aamupalan, ei niiden tarvii pakosta sitä kahvikuppia aina tuoda. Pyydä jotain itsellesi mieleistä, kehosi tarvitsee paljon rakennusaineita varsinkin juuri nyt. Puhumattakaan siitä mielihyvästä. Tietty mielihyväruokaa on myös miehesi tuomiset, ei vähätellä sitäkään...

    VastaaPoista