sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kelpaako vai ei?

...tai kuten se yksi telkkariohjelma: Tyyliä vai ei...

Kerroinkin jo kaupunkipäivästäni kun pääsin perjantaina shoppailemaan. Tarkoitus oli löytää häihin juhlava mekko. Tämän asun sain Mariellasta kotona sovitettavaksi. Nopeasti sen puin ja kuvat otettiin äkkiä, kun en kauan saa seistyä. Siinä touhussa ei sitten kateltu onko tukka hyvin tai muutakaan.Takaa pusero on yksivärisen kirjava (ei noita mustia laatikoita)

Tässä alemmassa kuvassa näette sensuroimattomana millaiset mun jalat on. Tämä etumainen, eli vasen jalka on leikattu ja se on lähes aina tuollainen sinisenmustanpuhuva. Sen päälle en saa ollenkaan astua, enkä ole astunut, vaikka se tuossakin kuvassa siltä näyttää.

Ja nyt niitä rehellisiä mielipiteitä. Onko tämä asu tarpeeksi juhlallinen morsiamen äidin hääasuksi? Se on kaksiosainen, aika pitkä tunika. Kuvassa ei näykään oikein "katkospaikka". Hameessa on kuminauhavyötärö ja etureunassa on jonkunmoinen "röyhelö" helmassa, mutta sekään ei oikein erotu.

Plussapuolia on se, että tämä on erittäin mukava pitää. Se joustaa, eikä kiristä mistään.
Miinusta on kuvio ja se että ei ole mielestäni juhlava. Kun istun, ei oikein näytä miltään. Niinkuin ei kyllä oikein mikään muukaan vaate.

Tämä ei toki ole ainut vaihtoehto. Kaupassa on katsottuna perinteinen sifonkinen kirjava juhlamekko ja siihen silkinhohtoinen, mutta pellavainen beessin värinen jakku. Kumpi?

5 kommenttia:

 1. Minusta pyörätuolissa (tai tuolissa, ihan sama) istuvalla tämä käy loistavasti juhlapuvusta, mittasuhteethan menevät siinä ihan sekaisin joita puvun väritys optisesti vielä hyvin sekoittaa. Jos vielä löytäisit mustavalkoisen hatun, niin a vot! Punainenkin olisi hyvä, punaisten kenkien ja ehkä käsilaukun kanssa. Ja erittäin tärkeää on nyt se mukavuus.

  Muuten minua hiukan huolettaa se ihoasiasi, käy ihmeessä selvittämässä lääkärissä! Lähinnä ettei ole sen olemattoman nivelen aiheuttama istuma-asennosta aiheutunut painehaava, mikä voisi pahentua pitkällä matkalla. Vaikka sen sitten varmaan saakin hyvin paranemaan, niin mikä tahansa (pitkäaikainen?) ihorikko tietää viivästystä tulevaan leikkaukseen.

  Akv

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Punainen voisikin olla piristävä... Kyllä, minuakin huolettaa lähes koko ajan. Koitan huomenna päästä näyttämään sitä lääkärille, en lähde reissuun ellei tuo ole selvinnyt ja parantunut. Täytyy varmaan otattaa crp, että tietää, jos on tulehdusta syntynyt.

   Poista
 2. Mun silmissä tuo paidan etukpl näyttää siltä kuin olisi tilkkuiltu mustaa sekaan kuviollisen kankaan loppuessa... Hameen yhdistäisin yksiväriseen yläosaan: mustaan tai valkoiseen. Ja kaulaan iso näyttävä huivi! Pinkki ;D

  Istuvassa asennossa korostaisin niitä "näkyviä" osia eli juurikin kaulaan ja päähän näyttäviä asusteita :)

  VastaaPoista
 3. On tämä hivenen arkinen, mutta jos löytäisit oikein komean (fuksia?) hatun päähäsi ja ehkä samaa väriä isot helmet (hypistelen sellaisia juuri kädessäni mutten saa millään nimeä mieleen, Moral tai jotain sellaista ehkä). Huivi voi tehdä vähän raskaan näköiseksi, mutta kevyt sellainenkin voisi tulla kysymykseen. Nyt kyllä mukavuus on tärkein pointti, mutta pienillä jutuilla saisit sähäkkyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, arkinen on oikea sana. Ehkä siis valitsen sen toisen, joka on jos mahdollista vähän tätimäisempi, mutta se on ainakin juhlava ja tällaiselle "keski-iän ylittäneelle" sopivampi. Tämä mustavalkoinen jääköön arkisemmaksi asuksi.

   Poista