maanantai 21. heinäkuuta 2014

Parempi päivä ja mukava lääkäri

Nyt tämä narkkari on saanut huumeensa ja on tyytyväinen. Enää ei ole kuin päänsärky vaivana. Minun oma lääkärini MJ kävi erikseen tapaamassa. Hän on niin symppis ja hänen kanssaan voi vitsiäkin vääntää. Aloitin sanomalla: mää olen koko eilisen päivän odottanut sinua. Kertasimme asiat ja hänkin totesi, ettei ole mitään järkeä tässä tilanteessa yrittää vieroittautua.

Ikävä tieto on se, että joudun vielä viikon olemaan täällä, missä kukaan ei käy katsomassa. Odotellaan bakteeriviljelyjen tuloksia ja sitten vasta siirretään Ukiin. Toinen ikävä uutinen oli lääkärin pelko siitä, että kyseessä olisi sairaalabakteeri. En ole suostunut  sellaista ajattelemaankaan. Lisäksi lääkäri kertoi oman ajatuksensa, että hän rauhoittuu vasta, kun tämä on hoidettu ja uusi proteesi on ollut pari vuotta onnistuneesti paikoillaan.
Mervi

3 kommenttia:

 1. Eli se olisi Ukista peräisin?
  Taas tulee mieleen ettei tekonivelpotilaita pitäisi ollenkaan sekoittaa yleisosastoille. Ei niinkään niiden muiden potilaiden vuoksi (joista tartunta varmaan on peräisin) vaan sen henkilöstön, joka ei ei muista eikä viitsi olla riittävän huolellinen hygienian kanssa varsinkin jos hoito on kestänyt kauan. Jotenkin rupeavat hoitamaan kuin kroonikkoja. Perusmalliin. Toivotaan kuitenkin ettei olisi mistään talttumattomasta pöpöstö kyse. Sormet ristiin.
  Akv

  VastaaPoista
 2. Hienoa on, että oma lääkärisi kuitenkin on symppis ja hänen kanssa on hyvä yhteiskemia, se helpottaa niin paljon vaikeassa tilanteessa! Onneksi sait nuo Tramalit...

  VastaaPoista
 3. Mulle tuli kans mieleen toi sairaalabaku jossain vaiheessa... Toivotaan että ei kuitenkaan. Tsemppiä! Kun kukaan ei käy katsomassa niin voisitko soittaa jollekin? Ihan vaan kysyä kuulumisia. Kuluis aikaa siihenkin.

  VastaaPoista