tiistai 15. heinäkuuta 2014

Uusi tukka JA uusi mekko

Tänään tulee tässä jo toinen postaus, koska on kuvat valmiina. Huomenna lähden Tyksiin. Siellä pitäisi olla jo klo 7, joten luulen, että suunnittelevat mahdollisesti leikkausta samalle päivälle. Tänään tuli positiivinen yllätys kun soittelin terveyskeskukseen ja kyselin tulosta viljelystä, joka puhjenneesta ihoalueesta otettiin viime viikolla. Koe osoitti, että haavassa ei ole bakteereja! Toivottavasti osaa lääkäri arvioida tilanteen oikein.

Olen aiemminkin kehunut, miten onnistuneita ostoksia teen facebookin vaatekirppiksillä. Ja nyt taas. Olen saanut jo useamman mieluisan paketin tässä viime viikkojen kuluessa. Totuushan on, etten olisi yhtään uutta vaatetta tarvinnut, mutta onpa ensi kesää varten. Tässä kuvassa ylläni on pellavainen kotelomekko, joka olisi ollut oikein mainio valinta myös häihin.

Ympäristö on taas mitä on, sänky petaamaton jne...





Vaikka tämä mekko on pellavaa, siinä on joukossa jotain keinokuitua, koska ei rypisty. Tai siis tuon verran se saakin olla ryppyinen. Tämä on puettu ylle suoraan postipaketista. Harmi kun nuo mun hienot hääjuhlaa varten ostamani kengät jäivät varjoon. Joku jakku vielä tähän päälle - ehkä itse virkkaamani - ja seuraaviin juhliin on asu valmiina!

Nähtäväksi jää vieläkö joskus kuljen pystyasennossa. En ole vielä menettänyt toivoani sen suhteen.

Mervi
seuraavan kerran sitten postaan Tyksistä jahka olen sellaisessa kunnossa leikkauksen jälkeen. Tai ehkä....

5 kommenttia:

 1. Onpa todella hyvä uutinen, ettei löytynyt bakteereita.
  Erittäin kaunis mekko, upeaa kangasta, ei mikään ison tytön asu.
  Saan kai toivottaa siunausta mukaan sairaalamatkalle.

  VastaaPoista
 2. Oletpa filmaattisen näköinen, mekko on upea ja värikin juuri passeli uuden kivanvärisen tukan kanssa. Onneksi haavassa ei ollut bakteereja.

  VastaaPoista
 3. Hiukset on hienot!! Tosi paljon piristää ilmettä uudet hiukset :) Ja hoikistaakin (jos näin saa sanoa?). :) Mekkokin on nätti, ja kuten yllä todettu, sopii hiusten kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Ei muuta kun tsemppiä ja jaksamista sinne sairaalaan,.

  VastaaPoista