keskiviikko 6. elokuuta 2014

Keskiviikkona

Eiliseen postaukseen viitaten vielä yhteenlasku. Kun kaikki kolme sairastamisen kattoa lasketaan yhteen - sairaalan maksukatto, lääkeomavastuu, taksimatkat - niin päädyn seuraavaan tulokseen. Minun pitää maksaa ensin vuodessa 1531 euroa ja sen jälkeen sairastamiseni on ilmaista.

Tänään oli kiva päivä. Eilen illalla jo mieheni kysyi, haluanko lähteä iltatorille ja "talolle" katsastuskierrokselle. Tottakai halusin. Odottelin siis koko päivän iltaa ja pääsyäni ulos. Noh, tosi rankkaahan se oli tuossa helteessä. Lähes viimeisillä voimillani pääsin kotiin ja suoraan petiin. Eikä se ole helppoa miehellekään, kun pitää raskas ja kankea pyörätuoli saada edestakaisin autoon ja pois ja lisäksi lykätä minua.

Tällaisessa sinivalkoisessa asussaa kelasin tänään. Sylissä kierrätyskassi, jonka on valmistanut Ellis.
Kuvan ottohetkellä olin jo jokseenkin väsynyt, mutta en nyt ehkä ihan noin tuskainen, kuin ilme antaisi olettaa!

Tässä olemme siis uuden talon pihalla ja takanani on kukkapenkki, johonka mieheni on jo ehtinyt ruusuja istuttaa.Mervi

6 kommenttia:

 1. Kaiken kokemasi jälkeen näytät todella upealta. Huomasinkin joku päivä, että "neuvolan" pihalle oli ilmestynyt kukkiva kukkapenkki.

  VastaaPoista
 2. Minustakin näytät oikein hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Näytät kylläkin tosi hyvältä. Kiloja siulta on karissu jo paljon. Voimia siulle !

  t. eläinhattu Anne

  VastaaPoista
 4. Rouvalla on posket niiiiin paljon kaventuneet siitä, kun viimeksi ollaan "vanhassa" paikassa tavattu etten meinannu edes tunnistaa! Näytät hyvältä! Vielä, kun saisit olosi yhtä hienoksi niin johan se sisäinenkin aurinko alkaisi loistamaan :) Kaikkea hyvää!!

  Se uusin Linkki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Mikä siinä onkin, että laihtuminen otetaan yleensä aina positiivisena asiana. (Vaikka joku laihtuu siksi, että sairastaa)

   Poista