lauantai 16. elokuuta 2014

Orastavaa turhamaisuutta

Noeikai. Jos joku ei vielä tiedä, niin kerron, että olen vuodenvaihteen jälkeen laihtunut 35 kiloa. Muuttuneeseen ruumiinkuvaan on ollut vähän hankala tottua, koska istun pyörätuolissa. Oikeastaan ainut keino havaita uudet mitat on vaatteiden kautta - niin ja mittanauhalla. Peilin edessä kun en juurikaan kykene seisomaan. Kaapissani ei enää ole ainuttakaan liian pientä vaatetta. Muutaman liian ison olen jo myynyt pois.

Välillä viihdytän itseäni ihan vain kokeilemalla vanhoja vaatteitani - niin hankalaa kuin pukeminen ja riisuminen onkin. Olen kiitollinen siitä, että vältyin makaamasta koko elokuun sairaalassa. En päästä vallalle ajatusta, että olisi raskasta lähteä kaksi kertaa päivässä sairaalaan saamaan antibioottia. Vaikka reissussa meneekin kaksi tuntia, ei haittaa! On vain hyvä, että päivässä on selkeä järjestys. Ja mikä ihanaa, kesävaatteet tulevat sittenkin käyttöön. Nautin siitä, että voin vaihtaa vaikka joka kerta eri vaatteet.

Aikaisemmin ostin vaatteet lähestulkoon yhdellä kriteerillä - mikä MAHTUU ylleni. Nyt olen havainnut, että alkaa tulla uusia ajatuksia. TAHTOISIN jonkun tietynlaisen vaatteen. Saa nähdä pääsenkö  huomenna mieheni kyydissä kaupoille. Vihjasin tänään toiveesta... Koska olen niin kovin urheilullinen (hmm..), haluaisin käydä urheiluliikkeessä etsimässä valkoista hupparia, jossa olisi vetoketju edessä ja taskut. Muuttunut kehoni saattaisi jo kestää sen ettei yläosa roikukaan puolireiteen. Ehkä. Mustat stretch-pökät jo ostinkin. Onhan se paljon kivampi etsiä vaatteita koossa 48 kuin 54. Juujuu, toki vielä on paljon pudotettavaa, mutta nautin täysin siemauksin tästä VÄLITULOKSESTAKIN!

Niin, ja sitten voisin haluta musta-valkoiset balleriinat. m

mervi

12 kommenttia:

 1. Huikean hienon määrän olet pudottanut! Tsemppiä jatkoon! Voi kuinka paljon helpompaa toipuminenkin tulevasta leikkauksesta tulee olemaan. Mun mielestä on hauskaa, että laitat aina sairaalareissulle uudet vaatteet :) Asiasta käsitöihin... Käypä katsomassa mitä sain valmiiksi. Klikkaa kuva isommaksi niin näet tikkaukset (ne näkyy myös vanhemmissa postauksissa) http://aivosolunajatukset.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. mahtavasti olet jo kiloja tiputtanut, tiedän miten ihanaa on kun koko muuttuu, miulla ennen 46 nyt 42. 40 on tavoitteeni.

  VastaaPoista
 3. Aivosolu: upeat on peito! Olen muutamanison tilkkutäkin tehnyt, mutta en yhtään tikkausta. Paitsi ihan suorat. Käsittämätöntä taiteilemista. Luulen että mun peitto olis pelkkää ryttyä? Pikku vinkki: käytät todella pieniä kuvia ihanuuksien esittelyyn. Niin minäkin ensin. Vaikka kuvat saakin klikattua isommiksi, ne voisi yhtä hyvin olla alunperinkin niin isoja kun vaan raameihin mahtuu...tulee yksityiskohdatkin näkyviin.

  VastaaPoista
 4. Hauskaa, että sinua huvittaa ajatella vaatteita, kertoo , että mielialasi ei ole maassa. Oletko siis pudottanut nuo kilot ruokavaliolla, vai oletko ollut laihdutusleikkauksessa? Sitkeyttä on vaadittu, on tuo niin kova lukema! Terv. Raija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellinen antibiootti, mitä sain 9 viikkoa, rikkoi suun limakalvot niin, ettei mikään ruoka tahtonut maistua miltään tai maistui pahalta. Tämä uusi ei vaikuta suuhun, mutta molemmat tekevät huonon olon, välillä oksettaa. Jokapäiväinen närästys tekee aikamoisen loven ruokavalioon. Ja yhtäsunmuuta...Niin ja sekin varmaan vaikuttaa, että antibiootti antaa huimasti "vauhtia" ruoansulatukseen!

   Poista
  2. Muistan myös, miltä antibiootti maistui suussa. Laihduin 6 kiloa kuudessa viikossa, kun olin sairaalassa. Siitäkin huolimatta, että liikuin koko ajan kyynärsauvoilla. Joten on turha vedota , ettei laihdu, kun ei pääse liikkumaan :) Terveyskeskuksen mauton, vähärasvainen ruoka ja määräannos sen teki. Ei päässyt kattilalle santsaamaan. Mahalaukkukin pieneni niin , etten olisi jaksanutkaan syödä kuten ennen. Kovin en silti pystynyt laihtumisesta nauttimaan, kun olin niin huonossa kunnossa. Raija

   Poista
 5. Todella upea, upea saavutus! Onnittelut siitä ja eiku hankkimaan uusia asuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ostoksille, jos unohdetaan se, että isosta saa aina pienemmän vähän vaivaa näkemällä....

   Poista
 6. Onhan toi jo niin selkeä painonpudotus ja muodonmuutos, ettei siinä todellakaan kannata pienennellä entisiä telttoja; ei niistä kunnollisia saisi.
  Palkinto uudistuneesta kropasta on tosiaankin muutama upouusi vaateparsi!

  VastaaPoista
 7. Ihan huikea painonpudotus, mahtavaa! Kyllä ehdottomasti hommaat itsellesi vähintäänkin uusia vaatteita ja muuta naisellista hemmottelua myös :)

  VastaaPoista