lauantai 23. elokuuta 2014

Sama kuvien kanssa

Eiliseen postaukseen liittyen kuvat tulee nyt perästä. Tässä ensin mun uudet bling-bling-popot.


Koska sadekuuro yllätti meidät kaupassa ollessamme, jäimme tietysti sadetta pitelemään. Keksin katsella myös kukkaroita. Ei nyt ihan samaa färiä, mutta melkein.


Nyt mukanani kulkeekin sitten aika paljon pinkkiä, kun aiemmin saamani tabletin kannet ja kännykkäkin ovat pinkit.


Torstain pusakka ja housut. Se - ei_enää_ ihan_valkoinen.


Ja hiekan väriset housut. Tähän takkiin kuuluneita mustia housuja jo pidinkin illalla. Ja oikeasti pidin niistä. Taidan hommata vielä toisen parin, hintakin kun oli vain 39.90 koko setiltä. Ehkä jonkun muun värisenä. Housujen kangas on sellaista pikee-tyyppistä ja niiden lahkeet on suorat. Näissä rusehtavissa on lahkeensuissa resorit ja niistä en niinkään tykkää, kun en kerran lenkkareita ikinä pidä.


Voiko olla tyhjänpäiväisempää postausta, kuin tämä. Mitä olen ostanut. Mutta jännittävämpää ei nyt ollut tähän tarjota. Toisella kertaa sitten. Hui?

Mervi

11 kommenttia:

 1. En arvannutkaan sinua noin pinkiksi :) kuinkas puoti edistyy?

  VastaaPoista
 2. Piristäviä ostoksia. Minullekin kelpaisivat.
  Riikka

  VastaaPoista
 3. Kauniit kengät ja laukku. Itsekin olen tänään pitkästä aikaa lähdössä kaupoille. Pitäsi hankkia uusi sadetakki. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Tämäpä taitaakin olla elämäni ensimmäinen pinkki-kausi. Itseasiassa etsin myöskin värikkäitä pitkiä housuja, mutta tämän kaupungin tarjonta oli pelkkää mustaa. Putiikki olisi nyt raameiltaan valmis. Vielä pitää saada apuhenkilö ja kuljetusasia järjestykseen. Ja ehkä hiukan lisää myytävää...

  VastaaPoista
 5. Ihku huppis :) Mikä urheiluliike myy noin nättiä settiä?

  VastaaPoista
 6. Ihanat kengät, tollaset kun vois jalkaansa laittaa ni velatkin tuntuis saatavilta, mutta nää miun nivelrikon runtelemat jalkani ei enää avokkaisiin mahdu, nyyh,

  VastaaPoista
 7. Tarjah, Sportia liike oli tämä. Kauppiaspariskunta asuu meidän naapurissa ja äsken näin rouvan pihalla. Tilasin saman asun punaisena.
  Kosotäti: en ollenkaan usko, että kykenisin näillä pinkkipopoilla kävelemään, mutta pikkuisen voi toisella jalalla vauhtia antaa... kyllä minulla samaa vikaa on, että on tosi hankalaa löytää hyviä kenkiä, kun ei voi olla nauhoja, ei tarroja, ei vetoketjuja eikä kenkien laittamiseen saa tarvita käsiä. Siksi tällaiset jalkaan sujautettavat ovat ainoa vaihtoehto.

  VastaaPoista
 8. Hei, ihastuin pukuusi niin... kun tilasit punaiset, ovatko siinä pöksyt punaiset ja koristeet, vai kuinka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin sen kuin sika säkissä. En ole nähnyt asua, mutta esittelen sen sitten täällä, niin näet...

   Poista
  2. Mä olen jo nyt ihan kade. Minkä merkkinen pukusi on? Jos löytäisi itekin jostain, vaiks sieltä teidän nurkilta...

   Poista
 9. Merkki on torstai ja se itse asiassa lukeekin tuolla selässä, vaikkei sitä ihan heti huomaa...

  VastaaPoista