perjantai 12. syyskuuta 2014

Tyylin muutos, mutta ei nahkahousuja kuitenkaan

Lihavina vuosinani (arvaa vaan mitä se tarkoittaa!) olin aika hukassa vaatevalintojeni kanssa. Kun taas  nuoruudessani tiesin kyllä, millaisia vaatteita haluan. Nyt jälleen alkaa orastaa varmempi ote, kuten kerroinkin jo otsikolla "Orastavaa turhamaisuutta".

Kun istuu pyörätuolissa, joutuu miettimään vaatteita ihan toisella tavalla. Nyt ymmärrän isääni, joka kiukutteli äidin takkien kanssa, kun ne oli niin hankala pukea. Isä oli pyörätuolissa liikkuvan äidin omaishoitaja. Sama tilanne on nyt itselläni.

Totesin, että kaikki päällystakkini ovat pitkiä. Tietenkin, pitäähän niiden paksu lantio peittää! Nyt ne ovat aika hankalia. Kun tätä valitin miehelleni, hän totesi kylmän rauhallisesti, etten nykyään tarvitsisi kuin takin etupuolen!

Tästä seuraa, että olen ihan hiukan vilkuillut toisenlaisia takkeja - vyötärömallisia. Eräänä ihanana päivänä, kun pääsin ajan kanssa kaupungille shoppailemaan, sattui silmiini uusi paikallinen vaateliike, jossa en ollut vielä poikennutkaan. No, en kyllä poikennut nytkään. Teimme siis "katukauppaa" Vaikkei varsinaisia portaita ollutkaan, mutta jotain hankaluutta kuitenkin...

Niinpä minulla on nyt melkein nahkarotsi, paitsi että se on keinoainetta. Mutta eikö olekin cool?


Silmät piti ottaa pois, kun niissä oli "väsähtänyt" ilme

Ei se nyt oikein näissä kuvissa välity, miten kaunis tämä on. Olkapäillä ja sivuissa on venykkeet, joten takki istuu kuin hansikas. Istuu siis kun seison, mutta kun istua plösäytän tohon pyörätuoliin, niin  - no se näkyy kuvassa, miten se sitten istuu. Eli ei istu, kun istuu.

En muista, onko mulla ikinä - siis ikinäikinä - ollut vyötäröpituista takkia. Mutta nyt on. Musta tulee rokkimimmi. Ai niin! Mullahan on ne niitti-nahka-saappaatkin. Mutta nahkahousuja en ikinäpäivinä osta. En ikinä.


Mervi

15 kommenttia:

 1. WAUH, siehää oot tosi makee, ihanat nuo kengät, oikiat rokkimimmin jalkineet.

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköinen "rotsi" ja niittisaappaat! Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Vau, tosi kiva lookki tuo rokkimimmi! Sopii sinulle, uuden tukan kanssa myös.

  VastaaPoista
 4. Olet todella nuorekkaan ja ihanan näköinen !

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää! Sinä ja asusteet :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä onkin nuorekas takki ja hiuksetkin niin mageet! Aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista
 7. Ajatella - saan kehuja hiuksista, jotka on mun "murheenkryyni"... Hiukset on lähtenyt varmaan puoleen siitä, mitä on aiemmin ollut, eivätkä kasva, eivätkä tuuheudu eivätkä tule kiharaksi. Mut hyvähän se, jos muuten näyttää hyvältä, kiitos kaikille kaikista kehuista!

  VastaaPoista
 8. Tykkään tyylistäsi! Siitä välittyy sekä itsestä välittäminen, itsensä arvostaminen että hyvä asenne! Tätä lisää :) Sinua ei lannisteta! Ja samaa mieltä kuin muutkin, että nuo lyhyet hiukset ovat tosi hyvät myös.

  Mä en turhaan kehu! :)

  VastaaPoista
 9. Hienoa Mervi! Olet kyllä todella tyylikäs:) Mukavaa syksyä sinulle!:) RJ

  VastaaPoista
 10. Asusteesi ovat ihan sikamakeet :) Sopii todella hyvin tuo takki ja samoin hiusmalli! Ihanaa syysviikonloppua!

  terveisin
  Terja

  VastaaPoista
 11. Olet upean näköinen niin nuorekas ,harvoin tulee kommentoitua vaikka päivittäin luen
  blogiasi.Toivon paljon iloa elämääsi ja jaksamista

  VastaaPoista
 12. Hyvännäköistä ja kerrassaan upeaa että KAIKISTA noista vaikeuksista huolimatta jaksat olla noin positiivinen ja huolehtia myös ulkonäöstäsi! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 13. Voi miten olet nuorekas ja tyylikäs, vau!! t. Raija V.

  VastaaPoista
 14. :::D Mä hypistelin tuota ihan samaa takkia siinä vaikka kuinka kauan ja mietin että ostaisinko. Ilmeisesti onneksi en ostanut, olis se ollu vähän nolo, samanlainen takki..

  VastaaPoista