keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Jee, huomenna!

 Iltavuoroon tulevat hoitajat kiertävät osastolla. Tänään he tulivatkin hyvien uutisten kera! Nyt oli tullut tulokset bakteeriviljelystä - ja puhdasta oli! Jeeeee, mä pääsen huomenna pois ja ilman mitään antibioottitiputuksia.

Jumpparin kanssa käytiin tänään kokeilemassa porraskävelyä. Ylöspäin se sujui meiniosti, mutta alaspäin....ei mulle iski "paniikki" . Hento hoitaja tunsi olonsa turvattomaksi ja pyysi kollegan apuun turvaksi. Pääsin siis portaat alas, mutta kovasti epävarma olo siitä jäi.
Jumppari kertoi, että kuuden viikon kuluttua tulee kutsu terveyskeskuksen fysioterapiaan. Kuuden viikon kuluttua saa myös ruveta astumaan täysillä - kivun sallimissa rajoissa.

Omatoimista jumppaa pitäisi nyt jatkaa sisukkaasti. Kaikkein tärkeintä olisi venyttää sekä reisilihaksia että varsinkin erittäin kireitä takareisiä. Vaarana on, että jalka jää koukkuasentoon. Ja sitähän minä en tahdo. Noniin, eksi Vankomysiini-tiputus illalla vielä ja sitten kotiin! Ihanaa! 

Mervi

9 kommenttia:

 1. hienoa, että sait oikein hyviä uutisia, tsemppiä jumppahetkiin ja todella kaunis kauluri tuossa edellisessä postauksessa, wau!
  -sari s-

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon, onpa hyviä uutisia ja kyllä sinun sisulla ne lihakset vetreytetään.

  VastaaPoista
 3. Hienoa, varmasti mahtavaa päästä kotiin.

  VastaaPoista
 4. Hienoa, kotona toipuminen tapahtuu tosi hyvin, lähes huomaamatta. Kiva kuulla, että kaikki on reilassa.

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa! Tsemppiä kotiin! Koita nyt jaksaa tehdä niitä venytyksiä. Pääset pian sitten entistä ehompana jatkamaan hommia.

  VastaaPoista
 6. Olipa hieno uutinen! Alaspäin portaita on minusta aina ollut vaikeampaa mennä, siinä kinnaavat huonot jänteet ja kipeät lihakset kun taas ylämäkeen on enemmän kiinni voiman puutteesta. Ole armollinen itsellesi, uskon kyllä että otat riittävästi itsestäsi irti että pääsisit putiikkiin.
  Akv

  VastaaPoista
 7. Hienoa, joku homma sujuu siis ihan niinkuin on suunniteltukin!

  Aatteles sitä lihasten venytyshommaa silleen, et esim. vatsalihaksia yleensä pitäis saada timminpään kuntoon eli tiukemmaksi. Sulla on jalan kanssa päinvastaiset harjoitukset. Tiedä sitten onko kumpikaan helpompaa tai vaikeempaa, erilaista kumminkin. Nyt kuitenkin voit itse vaikuttaa lopputulokseen, eiks sekin ole jotain!

  VastaaPoista
 8. Upea uutinen! Nyt vaan sitten nokka kohti uusia haasteita ja harjoituksia!

  VastaaPoista