torstai 6. marraskuuta 2014

Kukkahuivia odotellessa

Tänään oli typerä työpäivän päätös. Odottelin puolitoista tuntia taksia. Taksiasema on näköyhteyden päässä ja huomasin takseja tulevan ja menevän, muttei kukaan tullut minua hakemaan. Takki päällä odotin ja odotin....no sain sentään neulottua kukkahuivin valmiiksi.

Kyseessä on jo vanhempi "keksintö" Flower color -lanka. Eräs asiakas kävi tällaistä kyselemässä, oli aiemmin ostanut sitä nyt jo lopettaneesta lankakaupasta ja olisi ostanut lisää. Joka paikasta tämä lanka on loppu, mutta löysinpä vaan yhdestä tukusta erään toisen lopettaneen lankakaupan lunastamattoman erän.

Nyt minulla on siis kuutta eri väristä kukkalankaa. Tästä saa helposti näyttävän kaulahuivin tai pipon vain aina oikeaa neulomalla. Nuo kukkatupsut muodostuvat siinä samalla.

Illalla olisi pitänyt tehdä yksi verhotilaus valmiiksi, mutta jotenkin ei nyt huvita. Energia valui siihen odottamiseen. Siirretään siis viikonloppuun. Sinänsä tyhmää, sillä aika loppuu...viikonloppuna on muutama muukin tilaus tehtävä valmiiksi.

Huomenna menen invataksilla käymään Turussa. Tyksin U-röntgenissä minulle tehdään luuntiheyden mittaus. Onko teistä kukaan ollut sellaisessa?

Pellavasydämen Mervi

3 kommenttia:

 1. Voi että tulee kaunista jälkeä tuosta langasta! Annat hyvää palvelua, kun etsit sitä mitä asiakas kysyy. Minä en näköjään ole ollenkaan pysynyt muodin kärryillä, kun tämäkin lanka oli ihan uutta, kuten edellisessäkin jutussasi.
  Puolitoista tuntia on kyllä varsin pitkä aika odottaa taksia! Ja vielä kun näkee kun niitä tulee ja menee. Voi harmi. Voimia iltaan ja huomiseen!

  VastaaPoista
 2. Hei Mervi,
  juuri ennen nukkumaan menoa pyörin satunnaisesti blogeissa ja huomasin kysymyksesi luuntiheyden mittauksessa käyneistä. Olen käynyt muutaman kerran, tutkimus on kivuton ja on aina sattunut olemaan kivat hoitajatkin, kun ovat mittauksen tehneet. Vuosia mulla oli osteopenia, eli se on osteoporoosin esiaste. Nyt on jo osteoporoosikin, onneksi melko hitaasti etenevä, joten saan olla vaan kalcium/c-vitamiinilääkityksellä. Tervetuloa huomenna Turkuun, Ritva, satunnainen blogivierailija

  VastaaPoista
 3. Hei Mervi, luuntiheysmittaus tehty montakin kertaa, koska luitani vaivaa osteoporoosin esivaihe. Asia on juuri noin kuin ylläoleva anonyymi kirjoittaa. Lääkkeenä oli aikaisemmin (ennen lonkkien leikkausta) Faosamax, mutta operaation jälkeen vaihdettiin kalcium-vitamiinilääkitykseen ja hyvin on mennyt.

  VastaaPoista