tiistai 6. tammikuuta 2015

Valkoinen, vaaleanpunainen vai musta?

Taas on lankoja kokeiltu. Kaikista pipoista vaan tuli liian isoja. Eikä kai muuta voi kuvitellakaan, kun silmukoita loin summanmutikasta enkä mitään mallitilkkuja tehnyt....Tämä valkoinen pipo on neulottu Soft Alpakka -langasta, jossa on  80 % babyalpakkaa ja 20 % akryyliä. Meiltä löytyy tätä lankaa kolmessa värissä.


Musta pipo on neulottu paksuhkosta Alpaca Gold -langasta, joka on 20 % Alpakkaa, 20 % villaa ja 60 % akryyliä. Tämän olisi voinut neuloa oikein isoilla puikoilla, jolloin tulos olisi ollut pehmeämpi. Mukava lanka. Tästä langasta löytyy useampia värejä. Alla olevassa kuvassa keskihylly on tätä lankaa.


Viimeiseksi esittelen teille vaaleanpunaisen pipon, neulottu Mohana langasta. 67 % Akryyliä ja 33 % Mohairia. Tämä lanka oli oikein miellyttävää neuloa. 
Mohanasta löytyy tummansininen, keltainen, ruskea vaaleanpunainen, musta ja vaaleansininen. Tästä voisin vaikka puseron neuloa...

Pellavasydämen Mervi

2 kommenttia:

  1. Alpakka on ihanaa, niin lämmittävää! No, mohair ja kashmir kyllä myös. Niistä kaikista on ihana neuloa.

    VastaaPoista
  2. Alpakka on ihanan lämmintä. Alpakkalaamoja kohdellaankin todennäköisesti hyvin. Toivonkin, että niissä langoissa, joissa on merienovillaa, varmistaisit, että se on mulesing – ”vapaata”. Tukun kyllä tulisi se tietää. Merienolampaan huonosta kohtelusta on mm. kirjoitus Ullaneuleessa otsikolla Eettinen langanpää.
    http://www.ullaneule.net/0306/artikkelit_eettinen_langanpaa.html
    Esim. Sadnesgarn vakuuttaa heidän käyttävän merienovillan olevan alueelta, jossa mulesingia ei käytetä

    VastaaPoista