perjantai 23. tammikuuta 2015

Valmistaudutaan juhlapostaukseen, kysely.

Muutaman kirjoituksen päässä on 1000. bloggaus. 

 Nyt tahtoisin hiukan varmuutta blogin kehittämiseen.
Haluaisin "kuulla" teidän lukijoideni mielipiteen. Aikoinaan tällaisen teinkin, ja sain siitä selkeän tuloksen, mutta sen jälkeen on tullut monia uusia lukijoita, joten jospa jaksaisitte taas vastata.

Tuohon oikealle on ensimmäiseksi tullut kysymys; "Mitä mieluiten luet tässä blogissani?". Sen alla on useampia vaihtoehtoja. Voit valita niin vain sen tärkeimmän tai sitten useamman. Jos kovin moni valitsisi monta vaihtoehtoa, en saa tuloksesta yhtä selvää kuin että rasteja on vain muutama.

Jokainen, joka on tänne päässyt tätä blogia lukemaan, voi myös vastata tuohon kyselyyn. Toivon, että niiden vastausten ohjaamana voin kehittää tätä enemmän teitä kiinnostavammaksi. Vaikka tämä blogi on minun päiväkirjani ja kirjaan tänne asioita muistiin loppuelämääni varten, mutta haluan myös antaa teille mieleistä luettavaa ja ehkäpä ajateltavaakin. Ja ennenkaikkea vuorovaikutusta.

Tottakai voit ehdottaa lisää aiheita kommenttiosioon. Kaikenlaiset kehittämiseen tähtäävät ideat ovat tervetulleita. Sitten saatte arvostella, olenko "ottanut kyselystä onkeeni" - eli olenko toeteuttanut toiveita. 

Ole hyvä ja vastaa mahdollisimman pian kysymykseen, niin se ei unohdu, KIITOS! 

Kevättä odotellessa....4 kommenttia:

 1. Miusta tää siun blogi on ,monipuolisuudessaan just hyvä.

  VastaaPoista
 2. Pidän käsitöihin ja harrastuksiin liittyvistä jutuista. Kertomuksesi lankakokeiluista ja tekemistäsi töistä yms. ovat hyviä. Langoista voisit kertoa myös valmistusmaan ja sen ovatko ne eettisesti tuotettuja. Esim. merinolampaan kohtelusta (mulesing-leikkaus) käydään keskustelua.
  Myös taistelusi lonkkasairautta vastaan on huima kannustin muille sairaille. Yrittää pitää ja olla sitkeä.
  Mielestäni oman asunnon esittely ei oikein tänne sovi. Miksi nykyisin ollaan niin kovin avoimia esittelemään sitä, mitä minulla on ja miltä meillä näyttää? Koti on kuitenkin aika yksityinen tila.

  VastaaPoista
 3. Minusta sinulla on ihanan monipuolinen Blogi. Tykkään oikeastaan lukea kaikesta mitä kirjoitat; itse sitten suodatan, jos joku ei kiinnosta. Joten vaikea oli äänestää vain yhtä asiaa.

  VastaaPoista
 4. Olipa vaikea valita noista vaihtoehdoista, olisi tehnyt mieli rastia kaikki muut paitsi verotus. :)
  Pidän monipuolisesta blogistasi. Käsityöihmisenä minua tietenkin kiinnostaa kaikki mallit ja materiaalit, mitä uusia lankoja tulee, mihin tarkoituksiin suunniteltu. Se että neulot niistä koetyöt, on mainio asia. Kerässä lanka on toisinaan aivan erilainen kuin valmiissa neuleessa.
  On myös ollut mukava seurata Pellavasydämen heräämistä uuteen alkuun. Kaikkine vaiheineen, talokaupoista remonttiin ja avajaisiin. Aivan mahtava juttu.
  Se että olet kertonut sairaudestasi, kotisi myynnistä ja esim keittiön pöydän ostosta, on tuonut sinut tutuksi meillekin, jotka emme ole sinua koskaan kasvokkain tavanneet. Uuden postauksen odottelu on vähän kuin odottaisi kirjettä ystävältään.
  Koska olen blogipostaustesi kestotilaaja, toivon blogille monia postausten täyteisiä vuosia lisää. :)

  VastaaPoista