lauantai 21. helmikuuta 2015

Makuuhuoneen tapetti

Remontti uudessa kodissa edistyy rau-hal-li-seen tahtiin. Juuri nyt ei ole palkallisia työntekijöitä, vaan mieheni tekee töiden jälkeen sen, mitä ehtii ja jaksaa. Makuuhuone tuli tänään tapetoitua. Tämä tapetti on huolellisesti ja harkiten valittu ja pidän siitä edelleen.Tämä tehostetapetti tulee vain yhdelle seinälle ja muihin tulee saman sarjan yksivärinen tapetti. Siinä on kankaanomainen struktuuri ja väri on sama kuin raidallisen tapetin vaalea kohta. Jännästi se kuitenkin muuttuu seinällä - ja joka seinällä vielä näyttää erilaiselta. Ikkunaseinällä siihen tulee sinertävä sävy. Mahdoton on saada näihin valokuviin vangittua oikeita sävyjä.


Vasemmalla on yksivärinen tapetti, mustan raidan kohdalla on seinässä kulmaus ja siitä oikealle tämä tehosteseinä.

Olin tyytyväinen tähän valintaan ja tietysti tuntui kivalta kuunnella radiosta sisustusohjelmaa, jossa kerrottiin, että yhden seinän tapetointi tehostetapetilla on edelleen trendikästä eli "tapetilla" ja että harmaa värinä on juuri nyt in. Olisinko minä kerrankin sisustuksineni in, eikä aina vaan out?

Remppa-Mervi

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis tapetti! Lisäksi pidän siitä, ettei kuvioita ole kohdistettu kulkemaan viivasuoraan, samat koukerot millin tarkasti samassa kohdassa, vaan vapaasti köynnökset eri kohdissa. Elävämmän näköistä.
  Meilläkin makuuhuoneen remontti uhkaavasti lähenee, joten katselen "sillä silmällä". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota en huomannutkaan! En tiedä, onko mieheni ajatellut sen noin vai lieneekö vahinko.

   Poista
  2. Jos vahinko, niin onnistunut vahinko. :)

   Poista
 2. Hyvä valinta tehosteeksi. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Hieno tapetti. Mun mielestä pystyraidallinen on aina hyvä valinta. Jotenkin ryhdikäs.

  VastaaPoista
 4. BlueHost is definitely one of the best web-hosting provider for any hosting services you need.

  VastaaPoista