torstai 5. maaliskuuta 2015

Katuteatteria

Tiedättehän, mitä tapahtuu, kun kaatuu kadulla? Ensimmäiseksi katsotaan ympärille, että kuka näki.

Minä järjestin tänään katsottavaa paikallisen kahvilan asiakkaille. Olin ottamassa autosta käsilaukkuani ja kuinkas ollakaan - se oli auki ja nurinpäin. Joten koko sisältö putosi kadulle. Kaikki kortit, setelit, kolikot, kuitit levisi melko laajalle alueelle. Hienoinen tuulenvire kävi, joten oli kiire saada kaikki talteen. Onneksi lonkkani ovat nykyään (kiitos viimeisen leikkauksen!) niin liikkuvat, että saan lähes kivutta noukittua tavarat maasta. Vähän aikaa sitten olisin tässäkin tilanteessa ollut aivan avuton.

Kun sain kaikki kerättyä auton lattialle, teki mieleni kääntyä ja kumartaa sinne kahvilaan päin.

Kaikki tallessa!
Tänään on Pellavasydämessä koottu kangaspuita. Ihan kohta päästää koklaamaan, miten poppanaa kudotaan. Ehkä emme ihan tavallista, jotain spesiaalia toivottavasti.

Mervi

6 kommenttia:

 1. Voihan möhnä. Ja naisen käsilaukusta kun tosiaan löytyy ihan kaikki...
  Hienoa, että olet nykyään varsin liikkuva!

  VastaaPoista
 2. Oisit kumartanut ja ottanut aploodit vastaan ;D
  Onneksesi ei tainnut olla kovin tuulinen keli kun kaiken sait talteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyttemminkin kun pysäköin samaan paikkaan, katson ensin sinne kahvilan ikkunaan - ihan niinkuin siellä samat ihmiset taas istuisi!

   Poista
 3. Kannattaisikohan ommella vetoketjullinen pussukka?
  Itselläni irtotavarat ovat isossa Mari-kukkarossa ja jos katastrofi kävisi, niin ei koko laukun sisältö olisi levällään. Lisäksi laukun vaihto on helppoa, kun tavarat ovat pussukassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noku, tää oli niinkuin se vetoketjullinen pussukka, eli mun rahakukkaro/olkalaukku. Se vetoketju vaan sattui jäämään auki....

   Poista